Hoppa till innehåll

Jamten39

Medlem
  • Antal innehåll

    14
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    1

Jamten39 vann senast dagen på 4 Augusti 2015

Jamten39 hade det mest gillade innehållet!

Jamten39's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Community anseende

  1. Kan det vara 5705 med city boy eller five seven o nine but there´s no reply med ELO om jag inte minns helt galet. Prova tarzan boy.
  2. Som allt annat är strålning aldrig bra i för höga doser men i lagom dos kan den hjälpa till att t e x krympa cancertumörer. Läget geografiskt är nära stora vattendrag då reaktorerna i kraftverket kräver stora mängder vatten att kyla reaktionen i densamma så att reaktorn inte överhettas, Kylvattnet blir dock inte radioaktivt och kan användas till tex uppvärmning av bostäder.
  3. Möjligt men jag har ändå vänner som inte dumpar mig för tjejerna så något måste jag ju göra rätt : )
  4. Ja fröken höger är ju helt ok iom att hon ine bryr sig om man vänstrar lite ; )
  5. Tyck va fn ni vill men detta kan knappast ses som seriöst….
  6. Och i denna tråd är du helt plötsligt äldre än 17………………………. Aha, det förklarar ditt problem i den andra tråden, men du glömde att tala om att då är ju "Britt" DIN syster och det är ERAN farsa som förbjuder ert förhållande. Dude, skaffa hjälp omedelbums, annars kan jag rekommendera spår 14 till Akalla, väldigt poppis sovplats och alla som sovit där har fått massor av kompisar dagen efter…. och det löser också problemet med din flickvän/syster "britt" Prova för du har inget att förlora men världen kommer vinna massor.
  7. Och i din tråd förra veckan var det en kompis som dumpat dig för en tjej. Du kanske ska ta dig en funderare på varför folk verkar fly från dig? Det kan ju ha med ditt öppna sätt du så tydligt beskriver dina problem på eller din personliga hygien, du kanske ska tillbringa mer tid i duschen än framför datorn?
  8. Hmm, osar katt om detta, låter verkligen inte som ett beteende hos en Agorafobiker vilket du utger dig för att vara i den andra tråden. Lämna plats för dem som har riktiga problem och sitt inte och hitta på en massa dynga. Om jag tror rätt så är du en pårökt överviktig 23 åring med alldeles för mycket fritid.
  9. Undrar mest hur du får din skolgång tillfredsställd, vi har ju trots allt skolplikt i Sverige, Hemskola? Och måste också undra hur du i ena tråden haft flickvän som du ej får träffa som du enligt tråden träffat i skolan och i denna helt plötsligt inte går i skolan och dessutom har agorafobi, Hur kan du med den diagnosen gå hem till flickvännen Britt? De flesta agorafobiker lämnar aldrig sitt eget hem utan år av terapi, Dessutom undrar jag vilken läkare som ställt den diagnosen i o m att du enligt egen utsago är endast 13 och det är en högst ovanlig åkomma och särskilt i den åldern, bara utredningen tar flera år. Börjar lukta mytoman om denna tråd och det är en åkomma som verkligen ger social isolering i o m att ingen vill umgås med en person som ständigt ljuger.
  10. Visserligen är 4 år ingen åldersskillnad om du varit 30 och hon 26 men just i tonåren utvecklas man så mycket både mentalt och fysiskt att varje år gör stor skillnad, men så länge ni båda är lyckliga och kära så kör på men gasa inte för fullt, om du vill att det ska hålla länge eller kanske livet ut så skynda långsamt. Lycka till.
×
  • Skapa ny...