Hoppa till innehåll

ThaNooB

Medlem
  • Antal innehåll

    1487
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Malmö

ThaNooB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nu är det så att jag körde AC2 och använde bonuskoden för den svarta kostymen på mitt gamla PS3 som gick sönder för ett tag sen. Och man kunde ju inte föra över sparfilerna för AC2 eftersom de itne kunde flyttas. Jag undrar om nån vet ett sätt att använda sin kod igen eller få tillbaks bonusgrejerna? Tråden kan låsas. Hittade ett sätt
  2. Om jag förstår rätt så ska du kunna fixa det genom att hålla inne Ctrl och scrolla. Då blir allt större/mindre beroende på vilket håll du scrollar.
  3. Hade satsat på 4H om jag fick välja mellan dem två. Dock så rekommenderar jag Steelseries Siberia V2 som är gudomliga! :D
  4. Nej, beställde spelet från en svensk hemsida när det släpptes och köpte GTA IV Expansion Bundle innan idag på Europeiska PS Store.
  5. Det gör det inte och det funkar inte att trycka New Game heller. Har sökt runt lite på Google men hittar ingen hjälp.
  6. Jag köpte nyss expansionerna till GTA IV men jag vet inte hur jag börjar spela det. Kanske bara jag som är lite snurrig men ja... Är tacksam för hjälp :)
  7. Eftersom det är ett onlinerollspel precis som WoW så skulle jag gissa på att det kostar varje månad.
  8. ThaNooB

    Göra Gameplay

    Som Quinnox sa kan du ju lägga till kommentarer efter att du spelat in allt. Det är så de flesta gör
  9. Såg Insidious på bio igår. Älskade Saw-filmerna, särskilt ettan. Dock gillade jag inte Paranormal Activity så mycket. Men Insidious var riktigt bra och stundtals läskig. Rekommenderar filmen starkt!
  10. ThaNooB

    Nytt Grafikkort

    Japp, den där datorn kommer inte klara mycket. Det är bara att pröjsa för en ny dator om du vill klara det senaste.
  11. Precis vad jag tänkte. 400 kr/månaden är inte "bara".
  12. Jag köpte Spotify Premium direkt. Flera miljoner låtar för 99kr/månaden... Det är en sjukt bra deal!
  13. ThaNooB

    Kvastar I Rct3

    Jag har ingen aning om något spel med kvastar. Men försök att ge lite mer information så att något kanske fattar och kan hjälpa dig. Om du t.ex. skriver ut vad förkortningen står för så kanske det finns någon kan hjälpa dig.
  14. Du behöver inte spara än ju... 70 GB är gott om plats.
×
  • Skapa ny...