Hoppa till innehåll

ralle97

Medlem
  • Antal innehåll

    224
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Ljusdal

ralle97's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. 3 C 5 D Resten E Ganska nöjd då jag inte pluggar till prov osv.. Tar det chill sålänge man är utan F eller streck. Då får man börja kötta!
  2. Ett tips för snabbare/lättare/bättre svar.. Gå till flashback och gör en tråd där.. OnT: Ingen aning, går säkert bra att kombinera..
  3. Franska :) Går sisådär.. Vi har en jobbig lärare som har för höga krav och måste jobba så in i helvete, Annars får hon psyk..
  4. Vad tycker du om SD? (sverigeDemokraterna)
  5. Hej! Jag ska ha min prao i 8 nu i 1 vecka, Jag kommer troligen att åka ner till borås för jag har släktingar där... Och jag undrar om någon vet en bra praoplats i borås eller kanske göteborg... Info: Jag är 14 år gammal, På sommaren hoppar jag studsmatta och spelar dator, Och på vintern blir det mycket snowboard... Jag är även lite inne i musik och kanske även något bra café kan jag tänka mig.. Alla tips hjälper.. :=) Går troligen inte att praoa i göteborg.. :P
  6. ralle97

    Age Of Empires..

    Bra, du kan adda min skype loolzoor1 och höra av dig om du vill spela så kan vi köra några matcher?`: )
  7. ralle97

    Age Of Empires..

    Jag undrar om det är någon/några som spelar age of empires, Kanske skulle kunna göra en grupp för dom? Intressetråd detta alltså typ.. Syftar mest på 1:an och dom som kör online.. Jag började spela igen för att några kompisar tipsade mig om spelet igen.. Spelet är från 1997, och utspelar sig i forntiden någongång... Man ska försöka och gå upp i ¨ålder¨ och utplåna motståndarnas läger.. Langa PM eller skriv i tråden om du tänker börja eller redan spelar detta underbara spel : )
  8. Har ansökt om whitelist, En fråga... Måste man crafta fram allt eller? Stod inge info någonstans... Och om jag blir addad.. adda loolzoor1 på skype.. Är du ägaren?
  9. Nice, du är antagen, adda loolzoor1 på skype så kan vi snacka mer om tider osv.. Antagen, adda loolzoor1 på skype för mer information + tider osv..
  10. Hej, Vi ska nu försöka starta upp en let's play igen... Vi kommer att försöka köra med något mod, om inte helt ren och slät survival.. Ansök genom att posta i tråden.. Ansökningsformulär ¨ Ålder: Hur länge har du spelat: Onlinetid per dag: Kan du filma i bra kvalite: Kan du hosta server utan lagg:
×
  • Skapa ny...