Hoppa till innehåll

kratzz17

Medlem
  • Antal innehåll

    213
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

kratzz17's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Assault, AN-94 med grip, Kobra och grip. eller G3A3 med Kobra, underslung rail och flsh suppressor med M21 MASS
  2. Idag fick jag Ruthless shoulders till min DK.
  3. tack skatan222 för att jag fick spela på din server :)
  4. ja vadå? går det inte att spela online med den eller? xD
  5. Hej, mitt namn är Skumbananen på minecraft och jag skulle gärna vilja joina en minecraft server att kunna bygga på. Jag har bara piratversionen. Jag hatar själv griefing så det kommer ej vara ett problem. Svara gärna så fort som möjligt.
  6. IGN: Skumbananen jag har spelat minecraft ett tag nu och tycker om att bygga, jag lovar att inte griefa. Jag skulle gärna vilja spela på din server :)
  7. tänker lätt köpa det, bungie sa att de skulle försöka återskapa halo 1 känslan... jag vet inte om de kommer lyckas, jag svettas fortfarande kallsvett när jag spelar det... fan va epic halo 1 var. kommer aldrig glömma det.
  8. kratzz17

    Coh Patch

    jag har precis om installerat Company of Heroes och alla expansioner efter en lång tid sen jag av installerade det. jag har laddad ner fyra patchar men en liten patch som bara är 1.34 MB stor laddas inte ner. (det är autopatching när jag startar CoH) jag tycker på ladda ner, det kommer en ruta som ska visa statusen, men den går inte framåt och efter några sekunder så står det att "the download was failed. please try another time." jag har kollat på companyofheroes.com men jag kunde inte hitta någon support sida, kan någon hjälpa mig? tack på förhand. EDIT: jag har gått in på relics patch-nerladdings sida för CoH och laddade ner patchen, men när jag skulle försöka installera patchen så stod det att installeraren inte kunda hitta spelet...
  9. om du vill kan du ladda ner guitar pro 5.2 från affären
×
  • Skapa ny...