Hoppa till innehåll

hans

Medlem
  • Antal innehåll

    103
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

hans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. hej jag har just börjat köra xbox och har undrat om det finns några bra spel till? Vilken genre som helst bara det är kul! Jag har spelat kotor 1 och halo ce så de vet jag redan om!
  2. Hej jag har just köpt animal crossing till ds och jag tycker de är skitkul men vad ska man egentligen göra? om jag får lite förslag kanske jag skulle tycka det är ännu roligare!
  3. Hej snart ska jag åka ifrån Taris men jag har oklarade quests Varifrån får man rakghoul serum?! Var är rukils lärjunge?! Tack för svar!!
  4. Jag menar jag kommer dit det är helt tomt jag ser lite zombies dom dör det kanske kommer en björn men inget mer sen slänger jag lite undead bait och det händer fortfarande ingeting jag provar allt jag dödar zombies så de kanske lockas fram men det hjälper inte heller vad gör jag för fel?
  5. hans

    Spel

    Jag har en summa pengar ca 200 som jag måste göra mig av med inom en månad på en spelbutik. vad ska jag göra? ska jag köpa zelda twilight princess eller ska jag köpa något annat till wii ?
  6. jag har klarat spelet och är SPOILER zombie men det finns värkligen INGA pumor i undead nightmare längre borde jag starta en ny sparning och försöka när jag inte är zombie???!!!
  7. men är inte dom för det vanliga red dead redemption inte undead nightmare eller gäller alla på samma ställe?
  8. :huh: Jag ska klara undead hunter challange 4 och då ska man döda 3 cougars med en fakla men jag hitar inga cougars var finns de
  9. hans

    Team Fortress 2

    :huh: TACK så mycket men det där om soldier träningen då???
  10. hans

    Team Fortress 2

    Hej, jag behöver hjälp jag har laddat ner TF2 till pc genom steam och det jag inte förstår är hur får man nya föremål tex. nya vapen, en choklad bit till Heavy weapon guy. är det alla man dödar som har det här föremålet eller? A just det en ska till när jag har klarat soldatens tränings-bana står det att man ska trycka på nästa knappen för att fortsätta men det står ingenstans det står bara spela igen och klar om jag trycker klar har jag inte låst upp nästa tränings bana. vad ska jag göra? det vore jätte schyst om ni kunde hjälpa mig :D
  11. hans

    Rdr

    Jag har gjort kanska mycket Nightwatch men jag har inte campat funkar det lika bra fast att sova i huset?
  12. hans

    Lego Star Wars Tcs

    :D Vilken bana tycker ni att man kan få mest studs i? B)
  13. hans

    Rdr

    Jag har bara en scrap kvar av Bollard Twins Gang Outfit och det är att fånga en bollard twin bounty alive men det dyker aldrig upp en lapp. Vad ska jag göra? :huh:
  14. Hej jag har fått bfbc2 men jag kan inte spela online och jag undrar varför och hur kan man spela (det står att min profil inte tillåter det även atta jag har tillåtit alla uppgifter på min profil) :lol: Snälla hjälp mig! :D :D :huh:
×
  • Skapa ny...