Hoppa till innehåll

DarknessSky

Medlem
  • Antal innehåll

    131
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Stockholm

DarknessSky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Community anseende

  1. Tycker designen ser riktigt bra ut. Gillar det lite mer "platta" temat som är väldigt populärt numera. Dock så är det lite jobbigt med så stor font-size samt att knapparna i forumet som "Multi-citat" och "Svara" ser ut att ha lite lite padding där under. Ser inte ut som texten är i mitten av boxen på höjden.
  2. Hej! Jag tänkte i denna tråd att man kan tipsa om appar. Här under finns en liten mall man kan välja att följa Namn: Länk: Pris: Beskrivning: Betyg: Exempel Namn: Djay 2 Länk: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.algoriddim.djay&hl=en Pris: 25 kr Beskrivning: DJ-app för att mixa musik från Spotify utan att ladda ner låtar till din mobil. Appen har stöd för allt ifrån effekter, scratching & beatmatching till loops, hotcues och waveform. Betyg: Jag ger appen 8/10 för dess otroliga funktioner och att det är kompatibelt med Spotify. Kunde dock varit lite smidigare och gå ner till minst 1/32-loop som appen Cross DJ gör.
  3. Xbox, Xbox 360, Playstation, Playstation 2 & PSP
  4. Såg att det tydligen inte fanns en tråd om detta. Nu var det ju ett tag sen detta hände men anser ändå att det är värt att diskutera. För drygt 2 månader sedan köpte Microsoft upp Mojang, i samband med detta slutade även Markus Persson (notch), Carl Manneh och Jakob Porsér Vad tycker ni om uppköpet? Rätt/fel? Jag är själv inget stort fan av Microsoft. Jag gillar endast Xbox men annars tycker jag att Microsoft är ett extremt dåligt företag så jag blev enbart besviken när jag hörde om köpet. Jag tycker Markus gör rätt som lämnar och fortsätter med annat. Som han själv har sagt så vill han inte vara en känd person, han vill bara sitta och göra sina små indiespel.
  5. Hej! För ett tag sedan släpptes GTA V till Xbox One och Playstation 4. Tänkte höra om det är nån här på fuska som har spelet till någon av ovanstående konsoler? Vad tycker ni om grafiken? Hur är "first person mode"? Dela gärna med er av era upplevelser!
  6. Grejen med Android är inte att Android har bättre appar som inte iOS har. Grejen med Android är möjligheten att göra din mobil hur du vill. Du kan ha olika SMS-appar som: Messaging (Samsungs egna) GO SMS Pro Hangouts Messenger (Google) Du kan även ha olika launchers som Nova Launcher Go Launcher EverythingMe Launcher ...och mycket mycket mer.
  7. Vilket är erat "favorit genre" när det kommer till musik? Med favorit syftar jag på den genre du lyssnar mest på. För mig är det mest house men även en hel del hip-hop som kommer in.
  8. DarknessSky

    The Crew

    Snart så släpps bilspelet The Crew som ser riktigt grymt ut och men känns aningen underskattat. Nästan som att väldigt få känner till spelet och det därför kommer dö ut väldigt snabbt. Har ni på Fuska uppmärksammat detta spel? Vad tror ni om spelet och kommer ni köpa det? För mig blir det antagligen ett köp men lär inte köpa på släppdagen med tanke på att jag inte vet hur många man kommer kunna köra med.
  9. Har nyligen köpt Samsung Galaxy Note 4
  10. Hejsan! Nu kanske det är fel forum men visste inte riktigt var jag skulle placera denna fråga Jag är intresserad av att köpa en next-gen konsol men vet inte vilken jag ska köpa. Denna tråd är nog inte bara användbar för mig utan även för andra som kanske står i valet om vilken av dessa två konsoler denne ska köpa... Anledningarna som talar för Xbox One är mjukvaran (voice control, överlag snyggare, multitasking) och kontrollen. Det som talar för PS4 är hårdvaran och spelen. Vilken konsol har ni och varför skulle ni rekommendera den?
  11. Sedan någon vecka tillbaka har detta spel funnits ute på marknaden och fått en hel del positiv kritik. Många gillar steget med "exosuits" medan andra inte gör det vilket Sledgehammer Games tänkte på och gjorde därför en del gamemodes där denna suit inte går att använda. Vad anser medlemmarna på Fuska.se om detta spel? Har du spelet? Varför/varför inte? Vilken konsol? Jag själv valde att inte köpa spelet då jag tyckte det kändes mer som ett next-gen spel och jag har ingen next-gen konsol. Spelet i sig verkar bra men jag var lite skeptisk till Sledgehammer Games och exosuiten.
  12. Tack för din feedback! Har funderat lite på flöde för forumet, artiklar samt annonser där istället. Ska försöka med det och se hur det blir. Loggan var ett kanske 5 minuters jobb :P kände att 8-bit font passade och sen tyckte jag det skulle se bättre ut om det ser ut som man "skärt ur" headern för loggan DOCK så bryter det mot tanken bakom hela designen, med att följa trenden.
  13. Vad är tanken att Fuska.se ska använda uppgraderingen till? Med andra ord, vad kommer läggas till med IPB 4? Utöver det så saknar jag möjlighet att kunna se kön och ålder på poster i forumet. Sen för att vara petig så rutan som dyker upp när man hovrar över någons användarnamn i forumet så står det ex. "Gick med 05-oktober 03". Datumet bör formateras om. Antingen till standard i Sverige 05/10-03 eller kanske bara ta bort bindestrecket, ser lite konstigt ut med bindestreck.
×
  • Skapa ny...