Hoppa till innehåll

Smile12345

Medlem
  • Antal innehåll

    53
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Stockholm

Smile12345's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. WorldEdit: Bygg ett hus på några sekunder Trains and Zeppelin mod: Bygg en egen tågstation! Railcraft: Massor av rails Flan's WW2 mod: Skjutvapen och Flygplan som kan bomba Rei's minimap: Bra kartmod med waypoints NotEnoughItems: Se recept och enchanta direkt in-game Nodus: Griefa sönder en server SmartMoving mod: Klättra som en spindel och speedhacka rejält GulliverMod: Väx dig till en jätte eller krymp dig till en dvärg
  2. Tja! Jag har en iPhone 4S med iOS 5.1.1 jailbreakead med Absinthe 2.0.4 Jag har tagit bort Cydia i Cydia om ni förstår Jag hade tänkt att uppdatera till 6.0.1 men kommer den återställas eftersom den är jailbreakad? Jag har ju tagit bort det men inte med återställning. Kommer den återställas och om jag gör en säkerhetskopia med iCloud sparas highscores i spel?
  3. Om du laddat ner appen via installous och tagit bort installous men haft kvar appen så måste du antagligen köpa appen för att uppdatera den. Står det att din typ av bankkort stödjs?
  4. Hej! Jag har hört att Tekkit är olagligt för att modskaparna inte har godkänt att deras mod är med i Tekkit. Men jag tycker Att det är kul och vill fortsätta spela Tekkit. Men är det sant att det är olagligt och bör jag sluta?
  5. Har redan kommit på det. Jag gick in på No-Ip och registrerade mig, la till ett host och ladda ner DUC.
  6. Om du använder RUN.bat för att sätta igång servern kan du ta bort den och ladda ner Bukkit GUI. Då behöver du inte gå in på alla filer som ops.txt och den kan installera plugins automatiskt. Du gör allt via programmet.
  7. Tja! ;) Jag hade tänkt att kanske lägga ut min Minecraft server i server-listor och i forum här. Men jag vill inte ge ut min IP Så jag undrar altså hur man ändrar IPn från t ex 11.111.111.111 till t ex mc.exempel.com Hur?
  8. Problemet löst :D Jag drog ut strömmen till routern och satte i igen.
  9. Min Minecraft Bukkit server har alltid fungerat som den ska. Men nu säger den "Can't reach server" fast den är uppe. :( Det har alltid fungerat och det är rätt ip, men nu när jag startar den så kommer "Can't reach server" både för mig och mina vänner. Help me! :o
  10. Ladda ner Forecast från Cydia
  11. Hej alla fuskare! :) Jag har ett problem med min iPhone :( När jag går in på Inställningar>iCloud och loggar in säger den "Kan inte logga in Maximalt antal kostnadsfria konton har aktiverats på denna iPhone" HELP ME!!! :cry:
  12. Jag har nog en dynamisk IP. Min router är en Intelo XG6546p2, går inte att portforwarda. Men jag har köpt en ZyXel NBG-419N men har lite problem att koppla in den.
  13. Jag ska flytta i november och byta till Telia, tror du den kommer sluta byta då? Jag har beställt en trådlös ZyXel NBG-419N router, kan jag koppla in den direkt eller ska jag vänta tills jag flyttar och byter till Telia?
  14. Om det inte är för att det redan finns en server på porten, kolla här:
×
  • Skapa ny...