Hoppa till innehåll

Pijak

Medlem
  • Antal innehåll

    18
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Göteborg

Pijak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. D48

    Är din sida nere?

  2. Tror man behöver spela in det med mobiltelefonen, jag spelade in med fraps och har blivit dissad :( De flesta videoformat funkar, endast ett fåtal jag haft problem med än så länge. Har kodat ihop ett enkelt forum nu med tanken att ni lätt ska kunna framföra kritik och förslag på nya funktioner. Forumet: http://www.mvid.se/?site=forum (du måste vara inloggad för att kunna svara på trådar eller skapa nya)
  3. nej, det är ingen video där. Länken pekar mot sidan man skickas till då man laddat upp en film. Denna visar ens egna filmer, och ser därför olika ut för olika användare (om man är inloggad). När ni vill länka till filmer så klicka på filmen (så den börjar spelas upp) och kopiera den adressen, då kommer länken leda direkt till filmen.
  4. Spelar ingen roll om det är engelska eller svenska. Men tänk på att man måste medverka själv i videon för att få FuskaMynt.
  5. Menar du att det vid registreringen står "Felaktigt angivet födelsedatum"? Isåfall vore det uppskattat om du kunde PMa det födelsedatum du anger. Formatet på det angivna födelsedatumet skall vara 19xxmmdd.
  6. Hej. Det är jag som är skapat och driver mvid.se. Vill passa på att tacka alla besökare och nya medlemmar härifrån fuska. Angående aktiveringsmail så verkar det ibland krångla då användaren har hotmail - ibland kommer mailen fram och ibland inte - varför man inte måste aktivera sitt konto i nuläget. Från att en film blivit uppladdad tar det normalt ca 1 minut tills den är anpassad och upplagd på sidan. Är det något ni undrar över eller om ni har något tips/förslag för att göra sidan bättre så skriv gärna. Mitt namn på mVID är PioTr förövrigt.
  7. Neep, det är mellan 5 och 30 frågor som gäller!
  8. j*vlar va länge du hade FuskaVIP då Peter xD

  9. Alternativt så: Kör -> msconfig -> Autostart Där kryssar man bort det man inte vill autostarta.
  10. Pijak

    A.bat Och Google

    testa att gå in i felsäkert läge och kör fullsystemscan med ditt antivirus, avg antispyware, lavasoft ad-aware och spybot. Om något program hittar viruset så ta bort filen manuelt om programet inte klarar det. AVG antispyware är dock rätt bra på att ta bort virus den hittar, iallafall för mig. Kan du inte få bort en virusfil så kan du ju testa med programet unlocker. Är det en systemfil som har virus eller något kan det vara farligt att ta bort, men då kan du testa "sfc", aldrig behövt använda själv men finns info på http://www.microsoft.com/resources/documen...r.mspx?mfr=true och du måste ha en xp skiva, samma som när du installera tror jag. Alla program utöver ditt egna antivirus är gratis! AVG antispyware har aktivt skydd för datorn första 30 dagarna, men att scanna och uppdatera är gratis hela tiden.
  11. Pijak

    A.bat Och Google

    du kan ju testa att köra en full system scan med avg antispyware http://www.ewido.net/en/download/. Uppdatera de först ifall de inte gör de av sig självt. Förr hette de Ewido anti malware och de har kvar en hel del virus och trojaner i sina virusdefiniationer tror jag, brukar rensa upp trojaner som nod32 ibland missar med det.
  12. Just nu sitter jag med linux så behöver inget :P men annars kör jag med nod32.
  13. Har du otur och datorn är för gammal får du köpa moderkort också så att allt blir kompatibelt och dugligt för vad du nu vill göra. http://mikrodatorn.idg.se/2.1030/1.66487 Där hittar du några program som du kan använda för att se vad du har för delar. Skall du snabba upp datorn utan att köpa delar är de defragmentering och rensa från skräp som hjälper bäst. Olika program som rensar registret brukar vara bra. Har du Windows XP kan du stänga av de grafiskt krävande gränssnittet så det ser ut mer som klassiskt Windows utseende (typ windows 2000). Bra sida med tips.. http://www.tweakxp.com/
  14. Skulle nog rekomendera switchar för ett hemnätverk. Räcker med en router som gateway (anslutningen mellan ditt hemnätverk och internet). Hubbar ger stora kollisionsdomäner (risken för att två datorer skickar samtidigt ökar) vilket drar ner prestandan rätt mycket. En switch är både säkrare och snabbare än en hub och alla datorer kopplade till switchen kan skicka information parallellt med varandra. Nu för tiden har ofta bredbandsroutrar inbyggt switch och man kan klara sig på endast denna, och gör man inte det är det bara att koppla in en switch i en av LAN portarna med korsad kabel (vanlig nätverkskabel men gjord på ett speciellt sätt, används för att koppla lika enheter).
  15. ja kan nog funka men tror inte de ger någon extra säkerhet. Hos vanliga privat datoranvändare är hotbilden rätt låg så egentligen räcker det med någorlunda säkra lösenord i windows, köra windows update regelbundet, antivirus och windows inbyggda brandvägg. Hittade en sida som kanske är av intresse... http://www.iopus.com/guides/free-firewall.htm
×
  • Skapa ny...