Hoppa till innehåll

ThePunisher

Medlem
  • Antal innehåll

    1465
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    fuska.se (:

ThePunisher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. jag kör the punisher!

    du vet på 2 banan pdit har jag kommit flr at liksom jag kan ej spara hur gör man?? jag har memory men det går ej -.-

  2. tjenatjena. Jo, jag moddade mitt san andreas, och såklart, så lyckades jag glömma bort att kopiera originalfilerna innan jag ersatte dom med nya, så jah, funkade de inte >_< så ifall nån därute skulle ta sig tid att lägga upp filerna på putfile eller nåe och ge mig länken, skulle jag uppskatte skitmycke!:) filerna är: countryS.ide, countryS.ipl, countN2.IPL och contryS.ide. så snälla, om ni har tid och vill, så skulle det vara jättebra om ni kunde ladda upp filerna(: tack på förhand!:)
  3. ThePunisher

    Noni Juice?

    tjeenare. jag har hört att det finns nån juice, Noni juice eller nått heter den, som fixar så att håret växer snabbare? ^^ är detta sant? ^^ och vart kan man isåfall köpa juicen? ;) tacksam för svar (:
  4. hahahahahahahahahaahahah ahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahah ahahahahahaahahahahahaha aahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahah ahahahahahaahahahahahaha Flooding...//Draghon
  5. det kan inte vara lagligt, jag sökte på en filmtitel, så kom filmen upp, och brevid namnet så står det vart ifrån filmen kommer ifrån, och det stod www.mininova.com, och det är en olaglig sida om jag inte har helt fel?
  6. Tjo. Ibland kommer jag inte på på vissa sidor, och jag kan inte göra ett skit på freewebs längre, för det kommer hela tiden upp en fönster som säger att man har massa virus på datorn, och man måste installera SystemDocotr (Ibland heter det DriveCleaner ^^) för att ta bort dom. Och ingen är väll så dum så att man går på nått sånt, så jag klickar på kryss, men likt förbannat så kommer man till deras dumma hemsida. Så jag klickar på bakåt-knappen, och tänker fortsätta med det jag gjorte på freewebs, men då komemr den upp igen, igen, igen och igen. Den ger sig bara inte =/ Nån som vet vad jag ska göra för att slippa domhär irriterande pop-up fönsterna? =/ PS. Jag har en pop-up blockerare :/
  7. Metallåtar e svåååra ^^ har spelat i 1 år och dom är fortfarande rätt svåra för mig, även om jag övar några timmar om dan ;p Men som Kanji sa, inget är omöjligt ;) Jag fick min gitarr (En Squier) för 8000, och den fungerar fint ^^
  8. Stuck With Me - Green Day eller Stuart and the Avenue - Green Day
  9. om jag fattat dig rätt, så är det en konst att kunna sjunga så som du kallar "skrovligt". Testa själv ska du se att det inte ät så lätt;)
  10. jo, precis. typ alla säger att varken sex pistols, ramones, green day är punk. Men vad är punk då? Jo den är död :/ btw: exakt när har bandmedlemmarna i green day sagt att dom spelar pop?
  11. har någon sagt att hon sjunger dåligt?
  12. har någon frågat om green day är bra eller inte?
  13. jag är säker på att om Green Day drog sönder sina kläder och skaffade punk frisyr så skulle dom bli kallade punk i musiken också.
  14. enligt många så är inte ramones och sex pistol punk heller...
×
  • Skapa ny...