Hoppa till innehåll

Paradox

Medlem
  • Antal innehåll

    1394
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Paradox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kom precis på att jag har varit medlem här i över 10 år (med ett annat konto innan) och undrar vart tiden tog vägen :huh:
  2. Jag håller på med ett projekt... Jag ska försöka fylla ett msn konto på kortast tid. Därför skulle det vara mycket snällt om ni kunde adda [email protected] Det skulle även vara bra om ni inte skrev till mig. Jag menar jag kommer då få en hel del som vill chatta med mig och det kommer inte jag pallla (:P). Så snälla adda bara skriv inte. Kom bara ihåg att sprida ordet! Ni får adda den på alla era msn kontakter och ge ut den till andra... En sak till bara... VAR INTE RÄDD ATT ADDA! Många verkar tydligen vara det. Men var lugna det är en oändlig liten risk att jag ens skriver till er. Tack i förhand!
  3. Kolla på filem innan du postar.
  4. Paradox

    Geekwars

    Den sidan väcker minnen. Spela den för 3år sedan. Då man kom upp till 6:e plaseringen på att ha respekt. 13000 tror jag det va då.
  5. En guid som visar hur man fixar program som gör att man kan kolla på många tv program på datorn gratis! http://www.metacafe.com/watch/373804/how_t...r_channels_free
  6. Att alla under 15år slutar besöka den här sidan.
  7. Paradox

    Hackergame V7

    Det funkar för mig, du kanske måste uppdatera. Gå in på sidan du skrev PM till mig och tryck på ctrl+f5. Nu borde länken funka.
  8. Paradox

    Fuska Hack

    Då har du för seg dator ;)
  9. Paradox

    Hackergame V7

    Hulk746: Ja jag var H4xx0R, och var vänlig att inte ge ut några svar. WASD: Vad är det för vitts med det? [edit] Hulk746: Buggen som du skrev till min mail är fixad. Dock kunde jag inte svara på ditt medelande eftersom det stog att din mail var full.
  10. Paradox

    Fuska Hack

    Jag har hittat ett hack här på fuska, som funkar! Markera texten nedan och tryck sedan på kommandorna. java script:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval('A()',5); void(0); 1. Tryck ctrl + c 2. Tryck alt + d 3. Tryck ctrl + v 4. Gå till början av texen i addressfältet och sätt ihop dom två första orden,java script 5. Tryck enter. Ok, jag vet att det inte är ett hack men det duger nog...
  11. Paradox

    Hackergame V7

    Då var min nya hackergame ute :) Spelet går ut på att man ska hacka sig från lätta javascript till svårare crackbanor. Om du inte har en aning om hur du ska klara den så kan du läsa min guide som kan ge några tips. Ge inte ut några lösen tack! Url: http://www.häckergame.se/ alt. http://fbsd.dumfan.net/~paradox Glöm inte att rösta ;)
  12. Backar man en bit så ser bilderna ut som en bild gubben på en övre bilden flyter ut på en andra.
  13. Zimens: Jag har ritat mer bilder än du anar, dock så ritar jag inte så mycket för kul längre utan mest till arbeten och projekt. Jag sluta att skapa halvabstrakta bilder för ett tag sedan eftersom jag vet att jag kan rita det så nu ritar jag bara saker som är lite svårare och lite mer till nytta så att jag delvis lär mig något. När jag menar svårare och till nytta menar jag t ex textures till 3d modeller som ni kan se i mina tidigare inlägg och för mina hemmsidor, webbdesign.
  14. Citerar mitt tidigare inlägg "Burken bj: Jo jag vet hur långt tid det tar för att skapa en sigg. Men det är ingenting gemfört med hur svårt och lång tid det kan ta för att skapa figuren i mitten." Det lär alltaså ta mycket längre tid om ni rita bilden i mitten själv vilket resulterar att grovjobbet är dom som har gjort figur i mitten och inte de ni(flästa) gör.
  15. Zimens: Så du tror att det tar längre tid att skapa en sigg än en serie figur eller annat motiv?
×
  • Skapa ny...