Hoppa till innehåll

5FJSKFJSKGJES

Medlem
  • Antal innehåll

    4280
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

5FJSKFJSKGJES's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Community anseende

  1. Vars har du tagit vägen? :O

  2. Jag kan tyvärr inte delta men jag gillar helt klart idén, mer sånt här är trevligt. :)
  3. Vunnit i 16 luckor, inget i 8. Vann totalt 1350 FM.
  4. 8 luckor till, har vunnit i tre av dom. Totalt 900 FM. Vunnit i 12 luckor, inget i 8.
  5. Playstation 4-kategorin är bara synlig för inloggade?
  6. Jag vet faktiskt inte vad jag tyckte om detta spel, kändes lite stelt och tråkigare än tidigare upplagor av R&C. Man blev inte riktigt motiverad att spela. :/
  7. Vad tror ni om att lägga ner forumet helt, och satsa på annat istället? Bli ett ställe att leta nya spel. Kolla in walkthroughts, gameplays, let's play och sådant.
  8. Mer information kring spelen tror jag skulle vara intressant. Pris från olika återförsäljare, nyheter kopplade till spelen. Jag visste inte ens om att den finns en onlinespel-sektion här nu, beror väl mest på att jag inte besöker fuska.se längre. Detta då det bästa med hemsidan, forumet, är så inaktivt. Men en onlinespels-sektion vore nog ganska bra. Något som gör att det blir mer användare och därmed lite mer aktivitet i forumet. Kan tänka mig att fuska.se är ganska bra besökt ännu men jag tror det inte kommer bli bättre om inget vettigt görs.
  9. Jaså. Sådana nyheter med forumet. :) Jag tycker att mikrotransaktioner är fel på alla sätt, men ännu mer fel om man kan använda det för att få fördelar. Vet inte riktigt hur mikrotransaktionerna för just detta spel fungerar men det låter inte lovande. Dyraste bilen i spelet kostar 1200 riktiga svenska kronor. :/
  10. Hört att det finns många problem med Battlefield 4, tillomed så många problem att DICE har påbörjat arbeta mer med att lösa alla problem än framtida spel och DLC. Är det många buggar och problem att komma in på matcher?
  11. 5FJSKFJSKGJES

    Dualshock 4

    Någon som testat denna kontroll? Den ser ju oerhört skön ut. Vad tror eller tycker ni om den. Hur är den jämfört med Xbox 360/Xbox Ones kontroll?
  12. Jag tror det faktiskt inte har med spelen att göra. Mina tankar är... 1. Marknadsföringen. Dålig marknadsföring. Många jag känner vet inte om att det finns något som heter Wii U. 2. Namnet. Så oerhört dåligt namn. Nintendo Wii blev en succé för att personer som inte vanligtvis spelar, köpte den! Men tack vare att den har ett namn som liknar Wii för mycket, så tror många att det bara är ett ointressant tillbehör. Förstår att de fortfarande vill ha "Wii" i namnet då många "icke-spelare" inte kanske känner till bara namnet Nintendo. Så då borde de kanske gett konsolen namnet "Wii 2" eller liknande. 3. Mobilspelen. Det har blivit populärare. Det är enklare att plocka fram och spela. Tråkigt men sant enligt mig.
  13. Om man köper en Xbox 360 - vilka spel bör man då inte missa, varför?
  14. Om man köper ett Nintendo 3DS - vilka spel bör man då inte missa, varför?
×
  • Skapa ny...