Hoppa till innehåll

Connection

Medlem
  • Antal innehåll

    137
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    I min säng såklart&#

Connection's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Våran clan SVENSKA ARMEN söker cod-spelare till PS3. Det är en vanlig vad-som-helst vapen clan. Punkter för att komma in: * Över 1.20 KDr (Kill/Death) * Över 1.20 WLr (Win/Lose) * Över prestige 0 rank 50 * Över 20h Speltid * Över 13 år * En fungerande mick/headset * Pratar svenska Undantag kan skes om någon enstaka punkt inte stämmer. Om du vet att du är den rätte för denna clanen släng iväg ett meddelande där det står alla punkter och att du vill joina clanen till Swires7 på PS3.
  2. Japp det är ett skolprojekt till en film vi håller på att göra!
  3. Jo det är så att jag vill göra en bild när jag använder GIMP men får inte till det bra så jag undrar om ni kan fixa en bättre bild? (vet inte ens om det funkar)! Hur den ska vara: Det är en bild på en mörk vägg och en dörr. Dörren är stängd. Innanför dörren så ska det vara perspektiv så det står "Tänd inte lyset". (blodig text). Det ligger en död människa i en av sängen (våningssäng) och lite bredvid står ett spöke med en blodig kniv. Alltså, det ska typ synas att det är en vägg och att man ser sängen och spöket mm bakom väggen. Finns det någon som kan vara snäll att testa? Skulle vara riktigt tacksam om någon fixade det. (om det ens går) :D
  4. Får aldrig fram error code nu så det är därför jag inte skrev den... :O
  5. Mitt ps3 vägrar starta mitt mw3. Jag lägger in det, den jobbar och sen sprakar det till i den och sen fortsätter den jobba. Ibland efter sprakandet så kommer skivan upp på menyn men när jag då trycker på det står det Disc Read error (nån kod) men nästan alltid så händer ingenting och skivan kommer aldrig upp. Det som är så konstigt är att alla andra spel fungerar fel fritt och det funkar på andras ps3er så det verkar inte vara skivan. Använt en diskrengöringsskiva men den hjälpte inte. Måste veta vad ni tror är fel så jag kan lämna in den på lagning? Hur mycket kostar en lagning/lösning?
  6. Testat det, men det funkar inte. Använder ett px21 så jag tror jag behöver en mixer?
  7. Ljudinställningarna på ps3t eller datorn? Har hållt på och grejat på ljudinställningarna på ps3t men det funkade inte...
  8. Jag har köpt en hd pvr 2 gaming edition och allt är inkopplat som det ska och allt. Har installerat Arcsoft ShowBiz som man fick med till datorn. Fick fram bilden och allt men bilden blir ca 4 sekunder efter det jag spelar på min tv. Då det är jobbigt då jag inte kan filma med headsetet i datorn utan måste ha den i till ps3:et för att få samtidigt ljud och bild (antar jag), men då är problemet att jag inte får ljud från mitt headset. Har kollat på alla ljudinställningar, kollat runt mycket på youtube och google men inget av de jag gjort har varit mitt problem? Det där med 4 sekunder efter är säkert för hdmi'n då jag har den man fick med som inte är "super speed" utan en helt vanlig, men jag tror inte att en "super speed" hdmi kabel skulle göra så att bilden kom exakt samtidigt på Arcsoft ShowBiz. Tror jag. Vill veta vad ni kan!
  9. Hjälp! När jag öppnar run.bat filen kommer det upp nåt sedan unable to access jarfile craftbukkit.jar Har googlat och youtubat sönder i flera timmar och hittar inget bra svar. Det är 1.4 nu men när jag laddade hem craftbukkit stod det att det var 1.3.2 men på youtube var det 1.4.2?
  10. Swires7, har en klan redan som heter BajS_"...". Sedan kanske!
  11. Dead Nation: Som Dead Ops fast bättre, man ser uppifrån och allt, man kan också spela två split-screen story mode. Jag tycker att det är rätt nice! Little Big Planet 2: Man kan göra egna banor och testa andras. (2d). 4 spelare går att spelas samtidigt på story mode. (Jag har endast spelat 3 men det går nog med 4 skulle jag tro)! Det är mest plattform men också lite blandat med vapen mm. Rekommenderas om du inte är en fps-spelare. LBT 1 är också väldigt bra för sitt låga pris om du inte tog det på PN dagen...! Red Dead redemption: Fin natur, onlineläge som är grymt, story mode som är bättre än MW2, vad mer kan man förvänta sig? Jo, KRIIG! Det är ett vilda-västern-spel med både Revolver från Rifles! Rekommenderas stark men jag tycker att jag tröttnade väldigt snabbt. Tänk på att detta är vad jag tycker och inte NI!
  12. Det är säkert samma som prestige skulle jag tro.
×
  • Skapa ny...