Hoppa till innehåll

Perky22

Medlem
  • Antal innehåll

    32
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

Perky22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Perky22

    Skärm Problem

    hahah, jo tjena! nä men fixade problemet :)
  2. Perky22

    Skärm Problem

    Halloj igen! Nu äre så att jag råkade frånkoppla min externa skärm via skärminställningarna i windows. Vet inte hur jag ska få den att fungera nu igen bara, har testat att klicka på "hitta" knappen och även att koppla ur och in skärmen. (Använder Win10)
  3. Fick min receiver idag, och den funkar riktigt bra. Ska strax testa den i Gta V, men annars gick det riktigt fort. Så rekommenderar starkt Tvspelskungen! Älskar att man för 180kr (inkl frakt) kan använda sin vanliga Xbox 360 kontroll =)
  4. Haha nice, fick orderbekräftelse efter bara någon sekund so it seems legit. Läste lite omdömen om dem på prisjakt och sägs att det ska gå fort.
  5. Det kan jag göra, ska beställa den idag så förhoppningsvis har jag den på fredag annars bör jag få den senast tisdag. Detta kommer bli spännande så återkommer :)
  6. Så äre, blir nog ändå den lite dyrare mottagaren :) Tack för hjälpen och så ;)
  7. Hittade en annan svensk sida idag istället, lite högre pris men mycket kortare frakt tid osv. http://www.tvspelskungen.se/xbox360-pc-wireless-gaming-receiver-vit-p-200-c-214.aspx
  8. Perky22

    Windows 10

    Det borde gå så länge du bara använder det som installations grejs. Men tänk på att du löper samma risk att åka fast under tiden du laddar ner :)
  9. Perky22

    Windows 10

    Microsoft suppor kan säkert hjälpa dig: https://support.microsoft.com/sv-se/contactus
  10. Halloj igen! Min fråga nu är om någon vet ifall man kan få en trådlös vanlig Xbox 360 att fungera till PC? Hittade en mottagare: http://tinyurl.com/pkb4f6w Förstår inte riktigt om den ska fungera för PC med en helt vanlig trådlös Xbox 360 kontroll. Sen om någon av er vet något om sidan skulle det kunna vara värt att få veta hur lång tid det tar för frakt och sådant. =)
  11. Halloj! Nu äre så att jag skulle vilja ha hjälp med en sak i Photoshop. Jag vill kunna dra ut saker på bilden (ref till pewdiepies video: https://youtu.be/RQuXwdl6k10?t=1m49s ) Kolla från 1:49^^ Tackar på förhand =)
  12. Ja jag har installerat den senaste programvaran från razer. Mitt tangentbord fungerar jättebra samtidigt att handvävda men det är just musen som händer sig. När jag körde med en helt vanlig DELL mus så funkade det helt utan problem.. //Perky22
  13. Hejsan. Som du säkert såg i rubriken så har jag problem med razer naga 2014. Ibland så blir musen lite seg och det kan ta upp till 15 sekunder innan den börjar fungera igen. Problemet jag råkar ut för händer ENDAST när jag klickar på musknapparna väldigt snabbt och tätt in på. Samma sak med att röra musen, rör jag den jätte mycket under en kortare stund så börjar musen "lagga". Jag har Razer Naga 2014 Edition, Jag har också razer synapse 2.0. Jag gjorde mitt inköp av denna vara på Webhallen. Tacksam För Snabbt Och Tydliga Svar NEDANFÖR! Mvh, Perky22 Mail: [email protected]
  14. Tack har fixat det nu tror jag min kompis kunde Änkligen ta upp saker. Tack!
×
  • Skapa ny...