Hoppa till innehåll

All aktivitet

Denna ström uppdateras automatiskt

  1. Idag
  2. Jag får ångest utslag när jag tänker på hur farliga och våldsamma datorspel är! Får eksem på mina ögonlock och fotsvampen blomstrar. Har haft potensbesvär sedan 2020 då jag fick reda på att det farliga spelet Grand Theft Auto finns. Kommer aldrig mer öppna YouTube för att då kanske jag ser en video med något farligt. Tycker det är nog med att jag har rosa hår och är en hermafrodit. Ångest råder!
  3. Hej Henrik Al Muhammed, i Sverige är det olagligt att ha samlag med BARN. Din penisstorlek är inte kompatibel med en sådan liten människa, då det kan bli så att mottagande part får en prolapsad analöppning. Du får dessvärre återgå till din egen kultur och fortsätta med samlag med getter i ditt hemland. Inväntar svar, puss och kram på ditt mcDonalds ögonbryn.
  4. Senaste veckan
  5. Tidigare
  6. ertooos

    Nytt spel?

    Utforska indie-spel på plattformar som Steam eller Itch.io för unika upplevelser. Prova spelutveckling med verktyg som Unity eller Unreal Engine för att förverkliga dina egna spelidéer. Skapa en skattjakt eller en hinderbana i din trädgård eller en närliggande park. Organisera en sportturnering med vänner, som fotboll, frisbee eller kubb. Ladda ner nya appar och spel från App Store eller Google Play för att hitta ditt nästa favoritspel. Utveckla ett enkelt mobilspel med hjälp av appbyggare som Buildbox. Hoppas dessa förslag ger dig lite inspiration! Om du vill ha mer specifika rekommendationer, berätta gärna mer om vilken typ av spel du föredrar.
  7. kan inte låsa upp red cod hjälp behövs
  8. samma här fast ja kommer inte vidare i red cod någon som kan hjälpa mig
  9. Hittills har många inflytelserika artister ofta dominerat Spotifys listor
  10. Tanken på att inte ha direkt interaktion oroade mig, men materialen är så kompletta att det inte har varit ett problem för denna undervisningsmetod. Deras tillvägagångssätt är inriktat på vad du behöver lära dig, som de säger, rakt på sak.
  11. Som kreativ var programmet för grafisk design perfekt för mig. Friheten att studera när jag ville gjorde det möjligt för mig att balansera mitt privatliv och utforska min kreativitet. Innehållet var alltid uppdaterat och mycket bra för självstudier, jag gillade det.
  12. Detta nya utbildningssystem är väldigt praktiskt för människor som måste vara med sina barn eller för att de har mycket tid på jobbet, det är självlärt och sättet att lära sig är mycket bekvämt.
  13. Hej alla, jag brinner för teknik och videospel och jag skulle vilja lära mig inom detta område. Jag är för närvarande intresserad av att specialisera mig på programmering av videospel och jag letar efter ett alternativ som gör att jag kan studera på distans så att det inte stör mina arbetsscheman. Jag har sett ett universitet som heter Tech men jag vet ingenting om det, har du någon erfarenhet av att ha studerat på Tech eller någon annan information som kan vara användbar för mig bortsett från vad som visas på deras webbplats? Tack så mycket.
  14. Kan du skriva mitt examensarbete snela.
  15. God jul på er alla och gott nytt år! @TheMoose skicka ett mejl på https://fuska.se/forum/contact/ så kan jag kika på det.
  16. Tjenare älgen, beklagar problemet med ditt mångåriga konto, hoppas att du får tillbaka det tills julen 2024. Även om vi inte interagerat med varandra nämnvärt så är du en legend här. Skål, god jul & gott nytt år!
  17. Det är artonde året i rad jag återvänder till denna tråd som har blivit kanske min alldeles egna konstiga jultradition. Jag var tvungen att göra nytt konto då mitt gamla verkar vara helt låst och omöjligt att komma åt. Förmodligen kommer ingen läsa det här, men det gör ingenting. Jag tänker ändå berätta att på min önskelista står det ”att min dotter får en lika magisk jul jag fick som liten” God jul på er! Ses nästa jul. Älgen
  18. Mitt barn har bytt till en mus med flera sidoknappar. I samband med det så ändrades massa settings för hur man tex switchar mellan vapen. Tidigare så gick det att byta mellan 5 vapen genom att scrolla på musen. Det går inte längre även om man går in och försöker ändra under settings (det går då bara att ändra slot 1 till scrollup och slot 2 till scrolldown, men de andra 3 vapnen går det ju då inte att byta till genom scroll). Mitt barn är helt förstörd och jag är ett helt värdelöst fortnitestöd för jag fattar inte alls hur det funkar . Jag skulle MYCKET tacksamt ta emot tips (på idiotnivå i svårhetsgrad) om hur vi löser detta.
  19. Tänk att jag fortfarande finns kvar i databasen efter sisådär 13 år. Fräsigt!

  20. Hjonasson

    Nytt spel?

    Jag spelar "EA SPORTS FIFA 23" med min nya ps5-spelkonsol. Jag är verkligen nöjd med den här spelkonsolen också Jag anslöt till min vän online hela tiden.
  21. Hej alla, Jag har nyligen köpt den nya iPhone 15 Pro och nu letar jag efter ett bra skärmskydd för att skydda min telefons skärm. Jag har sökt på nätet men har svårt att hitta ett bra alternativ. Jag kom över en hemsida som heter Soldfy som erbjuder skärmskydd iphone 15 pro, men jag är osäker på att köpa därifrån eftersom jag aldrig hört talas om det tidigare. Har någon här köpt från Soldfy tidigare? Isåfall, hur var din erfarenhet? Jag är också öppen för andra förslag på hemsidor där jag kan köpa ett bra och pålitligt skärmskydd för min iPhone 15 Pro. Jag vill se till att jag får en pålitlig och hållbar produkt för att skydda min telefon. Tack på förhand för er hjälp!
  22. TuvaHansen

    Nytt spel?

    Jag älskar att spela PUBG på min telefon. Mina favoritkartor är Pochinki och Georgopol. Har du spelat på dessa kartor?
  23. Enskilda dagar är redan igång Broh
  24. RogerEkman

    Nytt spel?

    mörkt rum, ps5, up beat-musik Oh yeah Himlen är här
  25. Jag önskar verkligen att det kunde vara möjligt
  26. Bara en månad kvar till årets första singeldag, skål
  27. Game Top är en av de mest populära
  1. Ladda mer aktivitet
×
  • Skapa ny...