Hoppa till innehåll

Topplista

Populärt innehåll

Visar innehåll med högsta anseende på 11/03/20 inom alla områden

  1. Ska helst vara något kort så det inte tar onödigt mycket utrymme i menyn. Sedan är ju sidan till för att få folk att välja de billigaste lånen och inte de dyraste Behöver man ändå låna så är det ju bättre att göra det via en jämförelse än att bara gå till en sida/bank och låna utan att jämföra. I och med att Fuska nylanserades så gjordes ett serverbyte till en ny VPS, detta då den gamla inte orkade med Fuska och sidan har varit seg till och från senaste månaderna. Kollade lite statistik nu och runt 10-20k sidvisningar är det dagligen, så ändå en del. Det stora problemet med Fuska är databasen med främst inlägg + fusk som ligger på över 4 GB och därför kräver ganska mycket hårdvara för att fungera snabbt. Utöver servern så tillkommer licenskostnader för bland annat forumet som betalas löpande så slår man ihop det så är det en del kostnader för Fuska trots allt. Men målsättningen hur som helst är att Fuska ska vara gratis och att reklamen skall betala drift, underhåll och ev. utvecklingskostnader. Nu när reklamen betalar dåligt så testar jag lite olika ideér så får vi se var det slutar.
    1 poäng
  2. Arbetet med en liten uppdatering av WASD RTS har gått framåt och förhoppningsvis så blir arbetet klart till slutet av månaden.
    1 poäng
  3. Hej! Någon som sett WASD's nya spel? Verkar rätt coolt och bra gjort. LÄNK: (Hittade spelet när jag var på hans kanal.)
    1 poäng
Denna topplista är instäld enligt Stockholm / GMT+02:00
×
  • Skapa ny...