Hoppa till innehåll

ImbazFuhrerII

Medlem
  • Antal innehåll

    699
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    73

Inlägg skrivet av ImbazFuhrerII

  1. 17 timmar sedan, skrev TheMoose:


    Det är artonde året i rad jag återvänder till denna tråd som har blivit kanske min alldeles egna konstiga jultradition.

    Jag var tvungen att göra nytt konto då mitt gamla verkar vara helt låst och omöjligt att komma åt.

    Förmodligen kommer ingen läsa det här, men det gör ingenting. Jag tänker ändå berätta att på min önskelista står det ”att min dotter får en lika magisk jul jag fick som liten”

    God jul på er! Ses nästa jul.

    Älgen

     

     

     

    Tjenare älgen, beklagar problemet med ditt mångåriga konto, hoppas att du får tillbaka det tills julen 2024. Även om vi inte interagerat med varandra nämnvärt så är du en legend här.

    Skål, god jul & gott nytt år!

  2. Hej @FixedDragon13

    Jag är väldigt orolig över min kompis @Horizon efter det att hans katt sprang iväg. Han har slutat lyssna på Zappa, han sover oftare mer än 16 timmar per dygn, och han snackar bara om något jävla datorspel som inte finns. Jag misstänker att snubben går runt i dimmorna av en feberdröm, men det är ju deppigt om han bara är ledsen.

    Kan inte du skicka ett snällt och uppiggande meddelande till honom, innan han slutar äta? Eller ännu värre, aldrig slutar?

    Tack.

    • Gilla 1
  3. Det är enbart för att jag, som den labila stackaren jag är, skall veta om jag borde finna den skrivande personen attraktiv eller ej, helt beroende på individens påstådda kön och dennes inlägg på forumet.

    Fuska.se är helt uppenbart en dejtingsajt under uppbyggnad, nästa uppdatering kommer med all sannolikhet innehålla swipe-funktioner och betalväggar som står i vägen för olika superduperboosterepiclikeknappar.

    • Gilla 1
×
  • Skapa ny...