Hoppa till innehåll

amadoaurelio

Medlem
  • Antal innehåll

    0
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

2 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Venezia, Italia

Senaste profilbesökare

Det senaste besökarblocket är inaktiverat och visas inte för andra användare.

amadoaurelio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

Om mig

Kroppskontakter förbättrar inte bara andlig, utan också fysiskt hälsotillstånd

Under en pandemi hade många av oss inte den mest omfamna av våra nära och kära. Faktum är att de flesta bara förlorar möjligheten att omfamna släktingar och vänner, har de flesta insett hur viktiga detaljer är speciella www.madoniepress.it/2018/01/25/gioco-dazzardo-dallantica-roma-ai-casino-online/.

Men nu att massvaccinationsprogrammen och restriktionerna gradvis börjar försvaga, ser många fram emot när du kan krama. Goda nyheter: Kroppskontakter ger inte bara nöje, utan också en mängd olika kroppsförmåner.

Anledningen till vilka kramar är så trevliga, tillhörande särdrag av taktil uppfattning. Touch är en extremt viktig känsla som inte bara kan känna världen runt omkring oss, utan också interagera med andra människor, skapa och stödja sociala band.

Det finns två separata taktila perceptionssystem. Den första svarar på snabba detaljer och låter dig omedelbart känna igen, med exakt vad du kom i kontakt (när, till exempel flugan satt på näsan eller rörde något varmt). Det andra systemet är aktiverat som svar på långsamma beröringar. Den består av nyligen identifierade nervfibrer som kallas S-taktila afferenter och fyller taktila kontakter med känslomässigt innehåll.

×
  • Skapa ny...