Hoppa till innehåll

FreakyStyley

Medlem
  • Antal innehåll

    1988
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av FreakyStyley

  1. Godkväll kamrater!

     

    Är lite sugen på att inhandla en handkontroll så att man kan sitta och lira lite längre ifrån men är inte helt hundra på vad jag ska köpa. Jag har hört både mycket bra och dåligt om 360 kontrollen, men det skulle vara trevligt med lite mer personliga åsikter.

  2. (Låna ut) Du tror verkligen själv att någon lånar ut nåt sånt när dom är värda skit mycket pengar? du måste vara helt dum ihuvet xD

    Kan lova dig att PBE account inte är värt ett skit. Det är fritt att registrera sig i perioder, det är inte så att man blir personligt inbjuden av Riot.

  3. Kan du inte sy en själv? Det verkar inte var så överdrivet svårt. Borde gå att göra på någon timme med vanligt nål och tråd.

    Jo, det blir nog så jag får göra. Dock är jag helt horribel på att sy, så vi får väll se hur resultatet blir.

    • Gilla 1
  4. Tänkte gå all-in denna halloween och klä ut mig till vår älskade Snusmumrik, men det är så jävla svårt att hitta maskeraddelarna. Rocken kan nog vara rätt lätt att fixa själv, har dock letat jävligt länge efter en slokhatt lik hans utan några resultat. All sorts hjälp uppskattas.

    • Gilla 1
  5. Farsan beställde några specialdrag som jag inte kommer ihåg namnet på. De ser och beter sig precis som grodor och ska vara riktigt bra för gäddfiske. Får hoppas att det blir någon fisketur nu i höst.

×
  • Skapa ny...