Hoppa till innehåll

*reklam*.se, Vad Tycker Ni?


dealster
 Dela

Rekommendera inlägg

Hejsan! Reklam är ett nystartat företag som planerar att släppa en ny hemsida snart och skulle nu behöva dina tips och tankar!

 

Vår idé är att vi ska utveckla en ny marknadsplats på nätet med inspiration från så kallade ”deals a day” webbsidor som finns i USA, Indien, Tyskland, England med flera. Själva idén

är att via sociala medier och en webbsida dagligen kunna erbjuda kraftigt rabatterade

produkter/tjänster från olika företag. När företag annonserar på vår webbsida når det inte bara ut till våra webbside besökare utan också till tiotusentals människor via sociala medier. Så att den potentiella kunden inte behöver gå in på vår hemsida och leta efter erbjudandet utan erbjudandet kommer direkt till dem. Vår funktion är att förmedla företagens erbjudanden. När vi kartlade ungdomars internetvanor kom vi fram till att mest tid läggs på Facebook. Då föddes idén om att kombinera vår hemsida med Facebook. Via populära Facebooksidor/grupper kommer vi att skicka ut erbjudandet med hjälp av sid/gruppadministratören så att erbjudandet når varenda medlems personliga nyhetssida. Sammanlagt kommer erbjudandet att nå ut till tiotusentals människor. Syftet med att vara med som företag är inte att sälja just en viss produkt utan att marknadsföra sig och på så sätt öka intresset för företaget. Med hjälp av oss når företag snabbt och effektivt ut till deras målgrupp utan större ansträngning.

 

Och nu ska vi utveckla vår sida och skulle behöva era tips och tankar! Vi funderar på att ha ett ”stegsystem” med ett erbjudande i fokus i en stor ruta och sedan går de neråt till mindre rutor som är kvar några dagar till men är då inte i fokus. Vi kommer att rikta in oss på webb shoppar och kommer därför kunna erbjuda produkterna som annonseras över hela Sverige vilket vi tror är en fördel då vi inte har någon fysisk plats vi håller till på.

 

Vilka företag är bäst att annonsera?

 

Tycker ni det är något speciellt man ska ha med på hemsidan?

 

Egna förslag?

 

Vi har än så länge bara en startsida men kolla gärna in den!

 

www.*Reklam*.se

Redigerat av admin
§3.5
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...