Hoppa till innehåll

Evighetshistorian - Med Mer Samarbete.


Rekommendera inlägg

Detta är inte alls tänkt att kontra ut den andra evighetshistorian. Dock är det tänkt att denna historia ska vara mer sammanhängande. När 20 sidor är skrivna kan man fortfarande se att historian är sammanhängande.

 

Det vi ska göra en historia av är människan bertils dag, under de 14 timmar han är vaken. Sen får vi se om han slutar upp i rymden eller vad tusan nu än kan hända, så länge den är sammanhängande och handlar om personen bertil. Håll historian så seriös som möjlig.

 

Gör det seriöst - om inte: delta inte. Jag ignorerar de texter som inte är seriösa.

 

Karaktärer (hitills):

Bertil: Huvudperson

Dave37: Bertils hund

Vaktmästaren på byns skola: Eventuellt misstänkt för att ha slagit Bertil så att han svimmade. Vaktmästaren har huset på andra sidan sjön. Vaktmästaren är dendrofil.

Mentor Putte Ternberg: trofast person som kanske kan hjälpa Bertil och lösa frågan om varför han har svimmat.

Torvald: Bertils granne

Inger: Traktorägare

Benny: Person som ligger på sjukhuset, efter att ha ramlat ner från en stege.

 

När bertil vaknade såg han...

Redigerat av 4FJSKFJSKGJES
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 42
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

fortsatte ut i hallen. Det duggregnade ute, med tät dimma som låg utanför huset och tryckte varsamt mot träden. Han satte på sig regnrocken samt stövlar och öppnade dörren. Ljuset var borta. Bertil blev väldigt ställd, gick in i igen och satte sig vid köksbordet i väntan på att ljuset skulle komma tillbaka. Hans hund Dave37 som var av rasen Sankt Bernard kollade intressant in husse och undrade vad han gjorde uppe mitt i natten.

 

En aningen pressad stämning var det i köket. Bertil visste att det har varit snorungar runt i trakten de senaste veckorna och att misshandla barn var något han inte ville. Plötsligt kom ljuset upp igen, Bertil rusade ut i hallen, tog på sig kläderna snabbt igen och öppnade dörren. Utanför såg han en bil ståendes på grusvägen intill gården. Bertil smög sig fram mot bilen och kollade runt sig om det var något lurt, men allt verkade vara lugnt. Han hade trots allt Dave37 med sig som kunde vara trygghet.

 

(Kul att ni failar med att hålla en storyline. :D)

Redigerat av Derf
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Då började det lysa igen, det var inte från bilen denna gång. Utan någon annanstans, men han kunde inte lokalisera ljuset.

 

Bertil valde att gå till sitt hus igen, när han kom till köksbordet och kollade ut genom fönstret, såg han inget ljus längre. Han fortsatte kolla ut genom fönstret samtidigt som Dave37 började springa runt i cirklar. Efter ett tag

Redigerat av 4FJSKFJSKGJES
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

så såg han en alien med motorsåg. "Neeeej, inte motorsågen!!!" sa Bertil men det var för sent. Avföringen rann ner för byxbenet. Utomjording kollar ner på Bertils ben, flinar, och vänder sig om. Då får Bertil en idé och

Redigerat av Harold
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

slog på dennes huvud. Han lyckades inte och fick därför springa iväg, det enda han gjorde var att springa. Han kom ingenstans, han sprang och sprang men kom verkligen ingenstans. Plötsligt så vaknade han upp och insåg att han hade svimmat när han öppnade dörren. Bertil började fundera på vad det var som hände, han tänkte att det kanske var

Redigerat av 4FJSKFJSKGJES
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

den groteska vaktmästaren på byns skola som slagit honom med en spade.

Bertil hade nämligen varit i fejd med vaktmästaren den senaste månaden och efter att ha "råkat" köra över vaktmästarens rosor i hans trädgård så hade vaktmästaren svurit att hämnas.

Men

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Vid närmare eftertanke så var vaktmästaren dendrofil och kanske bara hade gått till Bertil för att fråga om han fick föra helig stund med några av hans fina granträd som vaskade sig runt gården. Bertil funderade en lång stund och undrade vart vaktmästaren hade tagit vägen. Och varför svimmade Bertil? Frågorna var många, kanske vaktmästaren rent av slog Bertil medvetslös. Kanske det var blodsockerfallet som kom rusande. Dave37 hade precis börjat släppa avföring på golvet...

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...