Hoppa till innehåll

Evighetshistorian - Med Mer Samarbete.


Rekommendera inlägg

gick ut ur huset. Startade flakmopeden och började köra iväg, men han hann bara några meter innan Torvald ropade att han också vilja följa med. Så han stannade och väntade. Hur kan Putte vara sån mot mig, jag trodde jag verkligen kunde lita på honom!. Bertil frågade Torvald om han hade något tips på vart de skulle åka. Torvald sa

Redigerat av 4FJSKFJSKGJES
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 42
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

och väntade. Kön var 10 meter lång fylld med invalider, zigenare och pensionärer med bråck. Bertil och Torvald stod och diskuterade varför de egentligen åkte till en vårdcentral, när de måste lista ut mysteriet. Men Torvald påminde Bertil att han måste få sin kropp genomsökt en snabbis nu innan de ger sig iväg igen och letar efter Dendrofilen Vaktmästarn.

 

Bertil samtyckte och stönade lite lätt medans han gnällde över kön till receptionen. Plötsligt hörde han motorljud och en smäll på foten, han kollade snabbt över höger axel och såg en indiansk städarkvinna som snabbt sa "SÅRI SÅRI". Torvald tog tag i indiska kvinnan och slängde in henne i en automat i vänterummet med huvudet före och passade samtidigt på att skrika att hennes jävla jobbkläder va så förbannat fula. Bertil beklagade sig över sin fot och puttade ner alla i kön och tog tag i receptionistens hand och sa lugnt och sansat med en beklagelsefull ton att nu måste jag har en undersökning ditt fruntimmer. Torvald i allt kaos passade på att råna godisautomaten medans kvinnans huvud hade spruckit genom glaset, blodigt som det var. Bertil fick omedelbar vård i form av bark runt foten, detta var "Caremas Special: Billig Edition" och Bertil var nöjd. Torvald med.

 

Nu hade de proviant för en stund i form av godis. Väntrummet var i chock. Bertil och Torvald band alla patienter mot stolarna för att inte riskera att bli tagna för misshandel, inga vittnen fick smita ut. De sprutade in morfin i varje patient så de inte skulle ha ont. De satte dropp i varje patient så de skulle få näring tills poliserna hittade dem. Indiska kvinnan drog dom ut ur godisautomaten, gav henne en trubbig glasbit och satte henne mitt i rummet. Hon skulle få skulden för skiten. De var påväg ut när det kom på att, jofan visst, Benny ligger på vårdcentralen här. Torvald sprang upp för trapporna själv och letade eftersom Bertil för tillfället var handikappad med sin instabila fot. Torvald hittade Benny i ett av vårdrummen och de hälsade glatt på varandra. Torvald förklarade situationen och sa att de måste dra snarast innan idioterna som kallar sig poliser kommer. Benny förstod och började packa ner sitt Fia med knuff bräde och whisky men Torvald sa att de inte hade nog med tid, varpå de sprang ner fort som fan och mötte Bertil utanför vårdcentralen.

 

De sket i flakmopeden och tänkte att de måste ha en bil, så de gick in igen i väntrummet och letade i indierns fickor och hittade ett par bilnycklar. De gick ut och låste upp bilen med sändaren och såg vilken bild det var. En porshe från 1971 med limegrön färg, Bertil hoppade till av lycka och alla sprang till bilen som hundar med kastreringsmaskin i baken. De gick in i bilen och startade. Låten "Tunak Tun" var på med hög volym och de blev rädda. Vad var denna satansmusik? Var finns Lasse Stefans skivorna?

 

De hittade volymknappen men insåg snabbt att volymknappen var sönder och det fanns inget att göra åt det, de åkte iväg med Tunak Tun på full volym.....

Redigerat av Derf
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...