Hoppa till innehåll

Dave37's Frågetråd


Rekommendera inlägg

Har inte spelat men har sett någon timma av Yogscasts gameplay. Det verkade som ett helt ok spel men inget jag var direkt sugen på att spela. Har inget emot "seriefigurstilen" på animationerna med tjocka outlines, om det görs rätt så är det inget som påverkar spelet negativt, och det tycker jag inte det gör i Borderlands heller. Jag har senaste halvåret spelat Portal 2, Skyrim, Dungeon Defenders, Minecraft, LA Noire, The Walking Dead, XCOM, Little Inferno, FTL och Assassin's Creed I & II. Har inte haft tid att spela några fler spel, och då har jag ändå Batman: Arkham City och Fallout 3 som jag köpte i somras som ligger och väntar på mig som jag ser fram emot att spela så fort jag klarat Assasin's Creed III.

Då borde du köpa Borderlands (både ettan och tvåan) och prova. Det blir ännu roligare om man är några kompisar som kör co-op.

 

Vilket är ditt favoritspel genom tiderna?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Då borde du köpa Borderlands (både ettan och tvåan) och prova. Det blir ännu roligare om man är några kompisar som kör co-op.

 

Vilket är ditt favoritspel genom tiderna?

Nä jag är av någon anledning inte så sugen på att §3.7:a spel och jag känner inte för att lägga ner över 500 kr bara för att "testa". Det verkar var a ett ok spel som sagt, men jag är inte sugen på att testa.

 

Favoritspel genom tiderna är svårt, vet inte efter vilka kvalitéer man ska bedömma. Men de spel som har klarat tidens tand bäst för min del borde vara Star Wars Battlefront I & II (spelar dem dock inte längre) och Minecraft.

 

Har du spelat Medieval 2: Total War som du köpte i somras? :huh:
Nä jag har inte ens installerat några total war spel än. XD Den typen av spel försvann en aning från mitt intresse efter att jag fick en ordentlig dator och kunde spela ordentliga moderna spel. Men jag återkommer kanske till dem i framtiden.

 

EDIT: Oh yea postade rätt tid och allt. :)

Redigerat av Dave37
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det borde vara en jet eftersom "jeten" låter bättre än "jetet". sen används ju jet oftast som prefix där själva ordet, t.ex. plan i jetplan anses underförstått och då är det givetvis plan som styr om det är en eller ett. Se diskussionen som finns på fuska om din/ditt nött för mer information.

Redigerat av Dave37
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag kände till sidan redan då den hette fuskarna.nu back in 2003-2005. Jag brukade gå in för spelfusk givetvis. Efter många år insåg jag att sidan hade ett forum. Jag läste aldrig forumet eller så innan jag blev medlem. Men det var en antagligen regnig majdag och som jag bestämde mig för att äntligen delta i pokémon-diskussionerna och delge lite av min expertis och ställa n00biga frågor. Så jag gjorde en användare (DoS_37) och började skriva. Anledningen till att jag stannade var för att jag började träffa lite trevligt folk, de allra första var Corpsgrinder och Blizzey som också hängde i Pokémonforumet. Någon månad senare gick jag med i Oztown och efter den sommaren var jag fast. Träffade massa nya kompisar och folk, dock i princip inga som jag har kvar som vänner i nuläget tyvärr, skulle väl vara WASD och PussyCat i så fall som jag så smått började känna/känna till då. Jag minns att på den tiden kunde man se vilket forum man var aktivast i och hur många procent av inläggen som gjordes där. Vill minnas att jag hade strax över 60% i Oztown andra halvåret av 2006.

Redigerat av Dave37
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Utan tvekan Kakpon:

 

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kakapo

 

En nattaktiv papegoja med en parningssång som kan beskrivas som en långsam bas-sonar. Kakapon är så fet att den inte kan flyga men letar ändå mat upp bland träden. De är nattaktiva för att de gömmer sig för en dagaktiv örn som har varit utdöda i 100 år. Trots allt detta kan de leva i 90 år men man har dokumenterat individer på upp till 120 år. Varför måste alla coola djur vara utrotningshotade? :(

Haha, coolaste. Och ja synd att alla ska vara typ utrotade :( som Dronten.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...