Hoppa till innehåll

Novembertävling På Fuska.se


admin
 Dela

Rekommendera inlägg

Uppdatering: Tävlingen pågår November ut.

 

Då var det dags för en tävling på Fuska.se för att göra saker lite roligare.

 

Tävlingen går ut på att komma topp 3 på http://www.fuska.se/fuskapoints/medaljer/tavling. Vi kommer även välja ut 3 personer som skapat de mest intressanta ämnena samt 3 personer som var mest hjälpsamma och ha varsin omröstning under ett dygn i forumet. De två som vinner denna omröstning kommer även att vinna priser. Har man kommit topp 3 och redan vunnit så kommer man inte kunna bli utvald i de 2 bonustävlingarna och man kan enbart bli utvald till en av de.

 

Så var extra aktiv under Oktober på sidan och samla FuskaMynt genom att skriva nya inlägg och skapa nya ämnen i forumet. Du tjänar 50 FuskaMynt för varje ämne du skapar i huvudforum/Fuska.se-forumen samt 5 FuskaMynt för varje inlägg du skriver. Under "Övriga ämnen" så får du enbart 25 FuskaMynt för varje ämne du skapar. Tänk på att ifall du skulle missköter dig och får en varning för att du inte följer våra regler på sidan så stryks du även från tävlingen.

 

Vinsten är ett Superpresentkort på 100kr. Om du vill så kan du istället välja att få ditt kontantkort påfyllt med en laddning som kostar max 100kr eller Spotify Premium i en månad. Tävlingen pågår t.om. November 2014.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Tävlingen i sig är ju väldigt enkel att delta i så förhoppningsvis så dyker det upp lite tävlande. Men visst, det känns som tävlingen kommer bli förlängd. Satt och funderade länge på vad som är en rimlig gräns och valde då 50 av den enkla anledningen att det kändes som 50/50 att kunna uppnå det samtidigt som det inte är hela världen om den förlängs till November ut.

  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 3 veckor senare...
  • 3 veckor senare...

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...