Hoppa till innehåll

The Sims 4


DarknessSky
 Dela

Rekommendera inlägg

Sedan ungefär en månad tillbaka så har Sims 4 varit ute på marknaden och det har varit en hel del spridda tankar kring detta spel.

 

Jag anser att "Create-A-Sim"-läget är helt enastående. Det är simpelt, kreativt samt ger en massa möjligheter. Dock så faller spelet på att EA/Maxis valt att ta ut saker som fordon, pooler samt barn. Det visar att EA är ute efter endast pengar och vill sälja DLCs/expansions för saker som borde vara självklara.

 

 

Anser ni att EA lyckats med Sims 4? Har ni köpt det eller funderat på det?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Spelar The Sims-spelen nästan bara för att bygga hus och strukturer vilket gjorde mig besviken då The Sims 4 nästan bara fokuserar på "Live-mode". Väldigt synd också att de, som du säger, utelämnade en del grundfunktioner för att få folk att köpa expansionerna som kommer ha de funktionerna. De har dock lyckats väldigt bra med live-mode och det är fortfarande ett ganska bra byggläge. Det är ett kul spel, men inte värt pengarna imo. 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 3 veckor senare...

Jag tycker definitivt att det är mycket mer värt att ha Sims 3 då jag tycker att flera funktioner saknas, och att det är mer tråkigt. Dvs man får inte ha "yrke" jobb (vara med de på jobben) och jag gillade även att man kunde gå "fritt" i Sims 3, utan att skulle ladda varje gång man gick någonstans. Jag ger Sims 4 tummen ned och hoppas på en bättre Sims i framtiden!

 

/Sims 3 experten

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...