Hoppa till innehåll

Call Of Duty: Advanced Warfare


DarknessSky
 Dela

Rekommendera inlägg

Sedan någon vecka tillbaka har detta spel funnits ute på marknaden och fått en hel del positiv kritik. Många gillar steget med "exosuits" medan andra inte gör det vilket Sledgehammer Games tänkte på och gjorde därför en del gamemodes där denna suit inte går att använda.

 

 

Vad anser medlemmarna på Fuska.se om detta spel? Har du spelet? Varför/varför inte? Vilken konsol?

 

 

Jag själv valde att inte köpa spelet då jag tyckte det kändes mer som ett next-gen spel och jag har ingen next-gen konsol. Spelet i sig verkar bra men jag var lite skeptisk till Sledgehammer Games och exosuiten.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag är undviker hela CoD serien till det yttersta. Har inte köpt ett spel ur serien sedan Black Ops, och har inga planer på det heller!

Efter World at War så sjönk innovationen till botten, det finns inget som lockar så att säga...

Däremot är CoD 4 (Modern Warfare) att av de få FPS spel som jag verkligen älskat, åtminstone under den tid då multiplayern inte beståd utav hackers, vilket det desvärre har gjort i ett antal år nu.

 

Att de stora företag som driver serien framåt inte bryr sig om spelarna, det är ett rent faktum.

En ny stor titel varje år, antalet DLC:er som ligger på överpris är pinsamt många, och de höga betygen CoD spelen får utav IGN är (troligtvis) köpta.

Call of Duty är en spelserie som i nuläget enbart existerar för att håva in pengar, och jag vill inte bidra till det som pågår.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...