Hoppa till innehåll

Nyhetsbrevgenerator


WASD
 Dela

Rekommendera inlägg

Har du någon gång tyckt att Fuska.se's nyhetsbrev kommer för sällan? Det tyckte jag också, så jag programmerade en Nyhetsbrevgenerator. Nu kan du få nyhetsbrev från Fuska.se precis när du känner för det!

 

Edit: Nyhetsbrevgeneratorn har förtidspensionerats, men du kan fortfarande njuta av dess verk genom följade screenshots eller övriga inlägg i tråden.

 

Screenshots: (1), (2), (3)

Redigerat av WASD
  • Gilla 2
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Inspirerat av "Best of Member": http://fuska.se/forum/topic/114854-best-of-member-2009/

 

Best of admin (sorta):

 

Kort och gott, håll koll på sidan som framförallt drabbat forumet. (Alltså drabbat brukar ju användas som något negativt men ja... hmm...)

-

Så för att fortsätta med nyheterna så det skall vara klar till senast December, förhoppningarna är dock så gott som klara och en uppdatering är planerad till slutet av Augusti. (Hur mycket tid lägger han egentligen på att få förhoppningarna klara?)

-

Under September så har vi fokuserat på att lägga tiden på att lägga tiden på att tillföra lite nyheter samtidigt som delar som redan finns får en lansering till December. (Känns inte så produktivt att lägga tid på att lägga tid på saker. men ser fram emot lanseringen av redan existerande funktioner)

-

Så för 500 FuskaMynt. (Va, kör vi fuska-jeopardy nu!?)

-

Vi har valt att satsa på att lägga till nya saker regelbundet. (Låter inte som en helt dum idé faktiskt, smart där)

-

Från och med ombyggnaden så har vi lite snabbt i samarbete med ett företag ordnat en tävling. (vad har ombyggnaden med detta att göra?)

-

Turligt nog så har vi gjort lite mindre justeringar som bland annat åtgärdat problem med vissa webbläsare. (Ja det var verkligen turligt!)

-

I och med nu så godkänns det mesta på sidan samt optimera sidan, en del planering har även snyggat upp första halvan av Juli. (Bra, den delen av Juli var alltid förjävlig)

-

Den 3:e mars 2013 så lanserade vi frågesporterna igen. (Senaste nytt!!!)

-

Dels har vi släppt en relativt stor uppdatering av Fuska har fortsatt och inom några större plan som vi har uppdaterat forumet till en tidigare sida. (Mmm, uppdaterat, mm...)

-

Vi jobbar just nu. (BREAKING NEWS!)

-

Tanken var först att piffa upp den gamla versionen och tillföra lite nya funktioner och en mindre uppdatering planerad att lanseras, uppdateringen kommer att innebära att en lansering kan ske snabbare än så. (Det är många uppdeteringar som lanseras verkar det som)

-

Nya Fuska är att vi kan utveckla Fuska betydligt snabbare och smidigare än innan. (Så att vi kan utveckla Fuska ÄNNU SNABBARE!!! Snabbare och snabbare ska det bli!)

-

Kort och gott, håll koll på sidan samt optimera sidan. (admin har gett upp)

-

Utöver detta så har tid lagts på att göra sidan enklare att använda till småfel och utvärdera hur det nya har fungerat. (Jo det är absolut något jag har märkt av, visste dock inte att det var gjort med flit)

-

Har du frågor eller bara vill diskutera rekordförsöket så kan du göra sidan ännu bättre. (...för jag orkar då fan inte fixa nått!)

-

Det enda du behöver göra sidan ännu bättre än någonsin. (Ok... Inga små förväntningar han har på oss medlemmar)

-

Ett nytt system för oss att utveckla vidare vår feedback-tråd i forumet. (Är den tråden verkligen vad han borde lägga så mycket fokus på?)

-

Under September så har mycket tid gått åt planering men även en del skissande på en spelkonsol (Shit just went astronomical! Fuska släpper en egen spelkonsoll, oh yea!)

Redigerat av Dave37
  • Gilla 2
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...