Hoppa till innehåll

Vi Har Skapat En Ny Typ Av App För Gamers, Feedback Uppskattas!


Hansen88a
 Dela

Rekommendera inlägg

Hejsan

 

Vi är ett team här i Sverige som under 1 års tid har utvecklat en Android app som heter Upcomer. Vi har precis lanserat och skulle väldigt gärna vilja få feedback från alla gamers här på Fuska. Förhoppningsvis är det en app som kan gynna många här!

 

Så vad gör appen?

Upcomer är det bästa och enklaste sättet för gamers att hålla sig uppdaterade på alla spel man är intresserad av, både släppta och kommande spel, samt spel från alla plattformar. När du valt dina spel skapas ett personligt nyhetsflöde där du får dom mest intressanta nyheterna, recensionerna, videos och esport från världens 50+ största medier inom gaming. Du kan exempelvis följa spel som LoL, Dota2, CS:GO, Uncharted 4, Dark Souls 3, Minecraft, WoW, Overwatch, The Division, BDO etc.

 

Nästa vecka integreras även Twitter så att alla intressanta tweets från officiella spelutvecklarkonton hamnar i ditt personliga nyhetsflöde. Twitch, Facebook och podcast integration kommer om några månader. Vi använder avancerade algoritmer för att filtrera bort irrelevant information så att du bara får det mest intressanta, och allt skickas till dig i realtid så att du får nyheterna först!

 

Tanken med Upcomer är att du har allt intressant om dina favoritspel samlat på ett ställe. Vårt mål är att skapa den ultimate appen för gamers men vi behöver feedback från gamers som er för att lyckas med det!

 

Tanka appen här:


 


 

Just nu finns appen bara för Android men iOS kommer senare i år. Det finns också bara Engelskt innehåll just nu, men i framtiden ska vi lägga till svenska medier.


​Svarar gärna på frågor här i forumet!

 

Tack för oss!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...