Hoppa till innehåll

Ocarina of Time


Kahn
 Dela

Rekommendera inlägg

När man är liten ska man upp till Goron City (Death Mountain), och klara andra bossen, hur kommer jag till den? och vet du nåt pengar skatt håla (nånstans med jäätte mycckkke sånna där pengar, eller vad det är på zelda spelen??)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 401
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

du ska gå till kakariko village som ligger i norra landet brevid hyrule castle, men först måste du ha zelda brev som du får i Hyrule castle genom att snacka med en tjej som ger dig en höna, vänta till sden kläcks och smyg förbi vakterna och hoppa i floden som rinner vid slottet, väck sedan gubben med hönan så aktar han på sig och du kan flytta lådorna och komma in i slottet. inne i slottet ska du smyga dig förbi vakterna och snacka med zelda, då far du zelda brev som du ska ge till vakten i kakariko vallage så aktar han på sig, sen i goron city ska du spela Sarias song för muskel goronen så går du kraft armbandet, med det ska du lyfta en bombblomma utanför cityt och kasta ner utanför den stora stenen då sprängs den och du kommer in i 2ra templet

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ähum.. Du danne, tror du att du har copyright på tråden? Knappast, alla får svara på trådar om dem har ett svar, så e de me det..

 

Du link45, Har du en guide på svenska om samma sak? Skulle vilja kolla en sak bara..

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...