Foto

Ocarina of Time


401 svar till detta ämne
 • Stängt ämne Detta ämne är stängt

#193 Gäst_bikboy_*

Gäst_bikboy_*
 • Gäster

Postad 30 november 2003 - 19:48:31

Jag tycker att Zelda Ocarina of Time är dåligt. biggrin.gif

#194 Joy

Joy

  #8 Forumit

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPip
 • 1 118 inlägg

Postad 30 november 2003 - 20:40:24

0013: Möjligtvis så är det "Random" på vem som kastar en bomb på en! Vissa säger att det är en kärring, vissa Impa, vissa vakt och så vidare..
Jag ligger väldigt lågt nu, vad det gäller avatar tävlingar på FM forumet, men ni kan alltid skicka PM om ni vill ha avatar.År 2005!

#195 0014

0014

  #10 Forumkändis

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 4 891 inlägg

Postad 03 december 2003 - 09:09:16

jag ser bara en tant komma från fönstet....
Back in track efter... 5 år :)

#196 zelda-boy

zelda-boy

  #3 Prao

 • Medlem
 • PipPipPip
 • 78 inlägg

Postad 03 december 2003 - 13:59:46

här kan ni fålite hjälp om ni förstår engelska

http://www.911cheats...y/_playstation/

zelda-boy


#197 0014

0014

  #10 Forumkändis

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 4 891 inlägg

Postad 03 december 2003 - 19:44:58

man kan annars köpa en begagnad för typ 20:- (ingenting) fast i och försig så lär man sig engelska så prova det Zelda-boy sa...det finns också på Gamefaqs.com
Back in track efter... 5 år :)

#198 Xade

Xade

  Moderator

 • Moderator
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 9 558 inlägg

Postad 04 december 2003 - 10:59:09

om ni pratar guider, så finns dom överallt

"Oh, heavens, no, not the green one, anything but the green one."


#199 zelda-boy

zelda-boy

  #3 Prao

 • Medlem
 • PipPipPip
 • 78 inlägg

Postad 04 december 2003 - 11:15:54

Ocarina of Time Bossar
Gohma


Gohma är första bossen man stöter på i spelet. Trots sin enorma kropp och sina superstora klor, har hon vissa problem med att stoppa vår hjälte Link. Hon har en svaghet, nämligen hennes feta öga som Link inte kan låta bli att slå på.

Gör så här:
Sikta och skjut mot hennes feta öga så att hon blir fryst. Du kan naturligtvis använda dig av Z-targeting. När monstret är fryst tar du din chans och springer fram till det och hugger som en galning mot ögat med ditt svärd. När hon klättrar upp i taket fortsätter du att sikta mot ögat, träffar du faller hon ner till marken och det är bara att börja puckla på henne igen. Låter du henne sitta uppe i taket för länge så kläcker hon sina ägg och Link blir anfallen av ett antal mini Gohmas. Upprepa proceduren, Slangbella + Svärd så ska hon inte var några problem alls.

King Dodongo

Nummer två i boss ordningen är en dinosaurie stor som ett hus som får Link att likna en fis i rymden. Monstret är ett riktig matvrak och äter nästan allt och alla, Links bomber äter han med god mycket god aptit.
Gör så här:
När King Dodongo stannar upp för att spruta eld på stackars Link sliter du upp en bomb ur din ficka (eller så tar du en bomb som växer utmed sidorna) och slänger i dinosauriens enorma mun. Han tycker den smakar förträffligt gott så ett ögonblick tappar han koncentrationen på Link. Det är då du ska passa på att kuta fram och ge honom så mycket stryk du orkar med ditt svärd. Upprepa det ett par gånger så ska han vara avklarad.


Barinade

Det här kreaturet liknar inte något annat Link sätt innan. Det är en farlig och elektriskt laddad anemon med ordentliga tentakler som längtar efter att gripa tag i någon. Har du otur så är det stakars Link han suger tag i.

Gör så här:
Först ska Link kasta boomerangen mot tentaklerna som den klänger sig fast med i taket. Allt underlättas om Link går runt i en ring hela tiden. Sedan är det bara att mosa alla maneter som bildar ett slags sköld runt hennes kropp. När detta är gjort är det bara att slunga iväg boomerangen mot Barinades oskyddade kropp. Spring sedan fram och strimla henne med att par hugg.


Phantom Ganon

Den här bossen ska inte vara några problem alls, bara du inte går på hans usla trick. Han kommer att visa sig först som en bluff i en tavla och sen på riktigt i nästa. I fall du är en dålig skytt rekommenderar vi att du skaffar pilar innan du åker ner och tampas med honom.

Gör så här:
Ställ dig i mitten av rummet. Ta fram din pilbåge och gör dig redo för strid. Rör dig nu i en cirkel. När du ser bluff Ganon ska du snabbt snurra runt tills du hittar den riktiga. Vänta tills han skiftar till vitt sen kan du genomborra han med en pil. Efter ett tag får han nog och hoppar ut ur tavlorna, nu är han sur. Han kommer då att kast iväg energi bollar mot Link. Tag fram ditt svärd och spela lite tennis med honom. Se till att du träffar honom och inte han dig. När han blir träffad faller han ihop. Då är det bara att springa fram till honom och göra hans lidande så kort som möjligt.


Volvagia

Det är den här enorma draken som fängslat alla mysiga Goroner och tänker ställa till med en riktig festmåltid, med dem som mat. Krossa hans drömmar genom att dunka in lite vett i hans skalle med
Megaton Hammer.

Gör så här:
När Volvagia kikar fram från något av de hål som finns på plattformen kutar du fram och drar hammaren i huvudet på honom. Efter det tar du antingen ditt svärd eller hammaren och nockar till honom med. Efter ett tag ser det ut som om han kommer upp från flera hål. Avvakta tills du ser hans välbekanta ansikte och upprepa processen. Missar du honom åker han runt och jagar dig eller så flyger han upp i taket och hivar en massa stora stenblock på dig. Undvik detta genom att antingen skjuta ner honom med din Hookshot eller att springa i en ring längsmed kanten.


Morpha
Med din nyfunna Longshot så kan du bara stå och skratta åt gamle Morpha. Det enda som inte är gjort av slem på honom är något som liknar hans hjärna och det är det du ska utnyttja.
Gör så här:
Använd Z-targeting och gå runt i en fyrkant men se upp för taggarna på väggen (det är egentligen de som är ditt största problem). Skjut med din Longshot i riktnig mot Morpha. Vänta tills du får napp. När du väl har dragit upp honom/det på land så att han ligger framför dig. puckla sedan på honom ett par gånger, exempelvis med Biggoron's Sword för att skynda på det hela en aning.


Bongo-Bongo

Den här musikaliska varelsen är som klippt och skuren för sin uppgift som trumspelare. Dock kan han vara lite väl våldsam vilket Link själv får erfara.
Gör så här:
Använd Lens of Truth för att se hans enorma händer. Skjut sedan en pil mot vardera hand. Ta inte för lång tid på dig, annars kan det vara rätt svårt att undvika hans händer (du använder Lens of Truth hela tiden). När händerna är stoppade ska du skjuta en välriktad pil emot hans ofantliga öga, när han är på väg emot dig. Kuta sen fram och dunka så mycket du orkar på hans väldiga öga som stirrar på dig. Förhoppnings vis är han avklarad efter en eller två slagomgångar.


Twinrova

Det är de här två onda tvillingarna som hjärntvättat Nabooru med allt sitt tjat. Dem kan kännas lite svåra innan man kommer fram till hur man ska tampas med dem.
Gör så här:
Plocka fram din Mirror Shield. När de skjuter mot dig med sin magi ska du absorbera magin med din sköld. Se till att absorbera tre magier av samma sort, ice/fire. Skölden kommer då att reflektera tillbaka magin. Vinkla skölden så att fire magin träffar ishäxan och tvärt om. Efter ett tag så växer de ihop till en och samma häxa. Fortsätt att absorbera tre av samma sort och rikta skölden mot henne. Om du träffat henne kommer hon att falla ihop till en livlös hög. Spring som vanligt fram och avsluta henne med ditt svärd.


Ganondorf


Äntligen får Link göra upp med Ganondorf. Men för dig som tror att Ganondorf är sista bossen så kan vi förstöra er glädje med att tala om att det är han inte alls.

Gör så här:
Här ska du göra likadant som när du mötte Phantom Ganon i Forest Temple. Ganondorf kommer att slunga energibollar bollar mot dig. Slå tillbaka dessa med svärdet. Ibland gör han en extra kraftfull energiboll, kan bara undvikas på ett sätt, Spin Attack. I vilket fall så kommer Ganondorf att missa förr eller senare. Då tar du upp en Light Arrow och skjuter iväg mot honom. Spring sedan fram och puckla på honom med ditt svärd. När Ganondorf inser att han funnit sin överman. Samlar han sina krafter för att få slottet att kollapsa i ett sista försök att krossa Link och Zelda. Nu gäller det att springa för glatta livet. Prinsessan Zelda hjälper dig att hitta vägen ut ur slottet.


Ganon
När du förmodligen tror att du har klarat av spelet ser du Ganondorf komma uppflygandes ur det som är kvar av slottet. Han förvandlar sig till den större och mer grisliknande Ganon. Nu har han bara en tanke i huvudet, döda Link. Saken görs inte bättre när han slår Master Sword ur Link's händer. Nu blir Link tvungen att använda sig av antingen Biggoron's Sword eller Megaton hammaren.

Gör så här:
När Ganon kommer mot Link rullar du helt enkelt mellan benen på honom. När du kommer upp bakom honom så ska du nita hans svans. I vilket fall så trillar han efter ett tag ihop och elden som omger Link upphör. Men bara för en kort stund så du får skynda dig att hämta Master Sword, det enda svärdet som kan förgöra Ganon. Fortsätt att göra samma sak som innan, alltså att rulla under honom och nita honom på svansen. Tillslut trillar han ihop en sista gång. Nu hjälper Zelda och The Six Sages dig. Spring fram till hans ansikte och utdela det slutgiltiga hugget. Sen är det bara att luta sig tillbaka och att njuta av slutsekvensen
ni kan hitta mer på http://www.nintendo-...sp?visa=ocarina

#200 0014

0014

  #10 Forumkändis

 • Medlem
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 4 891 inlägg

Postad 05 december 2003 - 17:17:00

den fanns väl på nintendo-se.com sidan??
Back in track efter... 5 år :)

#201 Xade

Xade

  Moderator

 • Moderator
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 9 558 inlägg

Postad 13 december 2003 - 15:36:37

Golden Skulltulas

Skulltulas belöningar

10 Skulltulas - Pengabörs (rymmer upp till 200 rupees)
20 Skulltulas - Vetandes Sten (Kräver Rumble Pak)
30 Skulltulas - Stor Pengabörs (rymmer upp till 500 rupees)
40 Skulltulas - Bombchus
50 Skulltulas - Hjärtbit
100 Skulltulas - Du kommer aldrig mer att ha pengarproblem! Du får vid varje besök i ett tidigare förbannat hus 200 rupees, när man pratar med de senaste befriade människorna.


Kokiri Forest
1. Bakom Know-it-all brödernas hus. Liten och det ska vara natt.
2. Tornet på tvillingarnas hus. Stor, natt och Longshot.
3. Medtag skalbaggar till hålet där man planterar Magic Beans. Liten, flaska med skalbaggar.
Deku Tree
4. I en fördjupning bakom den stora skulltulan. Rum 3F. Liten, Slangbella behövs.
5. Klätterväggen efter 1F. B1. Liten och Slangbella.
6. Gallerstav i vattnet. B1. Liten.
7. Lägga bomber i Gohma- babyns rum. B1. Liten. Här krävs det bomber.
--------------------------------------------------------------------------------

Lost Woods
8. Medtag skalbaggar till hålet där man planterar Magic Beans (bredvid Horror Kid). Liten, flaska med skalbaggar.
9. Medtag skalbaggar till hålet där man planterar Magic Beans (det förvittrade trädets area). Liten, flaska med skalbaggar.
10. Åk med den magiska växten (det förvittrade trädets område). Stor, Longshot.
Sacred Forest Meadow
11. Klippvägg ovanför labyrinten. Stor, natt och Longshot.
Forest temple
12. På klätterrankan i första rummet. 1F. Stor coh Hookshot.
13. Klippvägg ovanför pelarplattformen med heart containers. 2F. Stor, Hookshot.
14. Vägg bredvid trappan till rum tolv. 1F. Stor, Hookshot.
15. Vägg bredvid den lilla skattkistan. 1F Stor, Hookshot.
16. Bakom en mur i förrummet till Phantom Ganon (vrida ingång). B1. Stor, Hookshot.
--------------------------------------------------------------------------------

Kakariko Village
17. Rulla på trädet precis vid ingången till byn. Liten, Natt.
18. På södra sidan av Skulltula huset. Liten, Natt.
19. Vid skorststenen till det inte färdiga huset. Liten, natt.
20. På nordsidan av huset där den lilla pojken bor. Liten, natt.
21. På stegen upp till det stora utsiktstornet. Liten, natt, Slangbella.
22. På taket till Impas hus (vid huset från höger närmast ingången). Skjut dig dit med hjälp med Long(Hook)shoten från hus till hus. Stor, natt och Hookshot.
Graveyard
23. Bergväggen i närheten av den stora kungagraven. Liten, natt och Boomerangen.
24. Ta med skallbaggar till hålet där man planterar Magic Beans. Liten, flaska med skalbaggar.
Bottom of the Well
25. I det gömda rummet i mitten av 1F. Liten, Lens of Truth.
26. I det stängda rummet i mitten av 1F. Liten, Lens of Truth.
27. På en vägg i rummet med slemmhögen (varelsen som suger upp dina saker). Liten, Lens of Truth och Boomerang.
Shadow Temple
28. I en fördjupning med den osynlige, roterande liepropellern. B3. Stor, Lens of Truth och Longshot.
29. Rum med den stora pelarplattformen. B3. Stor, Lens of Truth och Longshot.
30. Bakom den stora dödskallevasen. B3. Stor och Longshot.
31. Över dörren till ingången till det rum där det stora skeppet befinner sig (man kan spela fågelskrämma låten). B4. Stor och Longshot.
32. Bakom de tre stora dödskallevasarna. B4. Stor och Longshot.
--------------------------------------------------------------------------------

Death Mountain Trail
33. Öppna dold grotta nära Kakariko med bomber. Liten eller stor och bomber.
34. En fördjupning i närheten av tordönsblomväktaren. Stor, natt och Hookshot.
35. Under en klippa på klätterväggen till översta nivån. Stor, natt och bomber.
36. Medtag skalbaggar till hålet där man planterar Magic Beans. Liten och flaska med skalbaggar.
Goron City
37. Förstör låda, som är i rummet med flera stora stenar. Liten och bomber.
38. Under den svävande plattformen i mitten av staden. Stor, natt och Hookshot.
Dodongos Cavern
39. Rum bredvid den långa gången. 1F. Liten och bomber.
40. Förhöjd plattform i långa gången, ropa och dra fågelskrämmor högt. 1F. Stor, fågelskrämma(melodin) och Longshot.
41. Fördjupning ovanför den sänkbara trappan. 1F. Liten, Slangbella och Boomerang.
42. Klätterplanta över den sänkbara trappan. 2F. Liten och Slangbella.
43. Rum bredvid vägen till Dodongo. 1F. Liten, Slangbella och Boomerang.
Death Mountain Crater
44. Ta med skalbaggar till hålet där man planterar Magic Beans (bredvid teleportsplattformen). Liten och flaska med skalbaggar.
45. Förstör (genom att rulla på den) låda vid ingången. Liten.
Fire Temple
46. Rum bredvid grottan med den stora hängbron. 1F. Man ska vara stor.
47. Rum med rullande stenar, förstöra vägg med bomber. 3F. Stor, bomber och Longshot.
48. Hemligt rum över rummet med de rullande stenarna, ropa på fågelskrämmorna. 4F. Stor, fågelskrämma(melodin) och Longshot.
49. Hemligt rum (5F) ovanför fågelskrämmor. Stor, fågelskrämma(melodin) och Longshot.
50. Rum på väg till Boss Key. 1F. Stor och Megaton Hamme
--------------------------------------------------------------------------------

Zora's River
51. Rulla på trädet vid ingången till Zoras River. Liten.
52. Vid en stege vid det stora vattenfallet. Liten, natt och Slangbella.
53. Vid klippväggen ovanför platån med jorgrottor. Stor, natt och Longshot.
54. Vid klippväggen efter hängbron. Stor, natt och Longshot.
Zora's Domain
55. Vid klippväggen bredvid den högsta punkten av det frusna vattenfallet. Stor, natt och Longshot.
Zora's Fountain
56. Rulla på träd vid ön i sydost. Liten.
57. Vid klippväggen bredvid det omkullvälta trädet. Liten, natt, Slangbella och Boomerang.
58. Gömd grotta vid ingången till Fe- grottan. Stor, natt, Silver Gauntlets, Lens of Truth och Longshot.
Inside Lord Jabu-Jabu
59. På en vägg i rummet (B1). Rum 3. Liten, Slangbella och Boomerang.
60. På en vägg i rummet (B1). Rum 12. Liten, Slangbella och Boomerang.
61. På rummets klättervägg- Höja vattenståndet. Rum 4. Liten och Slangbella.
62. I närheten av switchen, som öppnar dörren till Barinade (1F). Rum 16. Liten, Slangbella och Boomerang.
Ice Cavern
63. På en vägg i rummet med liekarusellen. Rum 4. Stor och Longshot.
64. På en vägg i rummet med de skjutbara blocken. Rum 10. Stor, Blue Flame och Longshot.
65. På en pelare i rummet med kompassen. Rum 8. Stor, Blue Flame och Longshot.
--------------------------------------------------------------------------------

Lake Hylia
66. På den lilla ön i närheten av det vittrade trädet. Liten och det ska vara natt.
67. Baksidan av laboratoriet. Liten och det ska vara natt.
68. Ta med skalbaggar till hålet där man planterar Magic Beans. Liten och en flaska med skalbaggar.
69. På det vittrade trädet. Stor, natt och Longshot.
70. Förstöra låda på botten av lab.- dammen. Stor och Iron Boots.
Water Temple
71. Fördjupning bakom galler, virvelattack. 1F. Stor, Iron Boots, Biggoron's Sword och Longshot.
72. Gång framför Boss Key. 1F. Stor och Longshot.
73. Torn i mitten. 3F. Stor och Longshot.
74. Väg till duell med Link's Shadow, rum med rörlig plattform. Rum 16. Stor och Longshot.
75. Rasande flod efter duell med Link's Shadow. 1F. Stor och Longshot.
--------------------------------------------------------------------------------

Gerudo Valley
76. Källa bredvid träbron. Liten, natt, Slangbella och Boomerang.
77. Klippvägg bakom byggarbetarnas tält. Stor, natt och Longshot.
78. Vid klippvalvet i närheten av tältet. Stor, natt och Longshot.
79. Ta med skalbaggar till hålet där man planterar Magic Beans (med hönan svävande under). Liten och flaska med skalbaggar.
--------------------------------------------------------------------------------

Gerudo Fortress
80. På en klippvägg ovanför byggkomplexet. Stor, natt och Longshot.
81. Bakom en måltavla vid bågskyttetävlingen. Stor, natt och Longshot.
--------------------------------------------------------------------------------

Haunted Wasteland
82. I en grotta under byggnaden där Link träffar ökenanden. Stor och Longshot.
Desert Colossus
83. Vid en palm vid den uttorkade dammen. Stor, natt och Longshot.
84. Ta med skalbaggar till hålet där man planterar Magic Beans vid ingången till Spirit Temple. Liten, flaska med skalbaggar och ocarina(melodi).
85. Klipplatå, kan bara nås med den magiska växten. Stor, natt och man måste ha planterat en Magic Bean som liten.
Spirit Temple
86. Klättervägg i rummet med första nycklen. 1F. Liten, Slangbella och Boomerang.
87. Rum med spricka som ska sprängas. 2F. Liten, Slangbella och Boomerang.
88. Trappgång, strax innan första den första Iron Knuckle. 3F. Liten, slangbella och Boomerang.
89. Rum med rullande stenar bakom tidsstenen. 1F. Stor och ocarina(melodi).
90. Rum med jättestaty. 3F. Stor, fågelskrämma(melodi) och Longshot.
--------------------------------------------------------------------------------

Market
91. Förstöra låda i vakthuset vid ingången till Hyrule. Man ska vara liten.
Hyrule Castle
92. Rulla på ett särskilt träd på vägen till slottet. Man ska vara liten.
93. Spela Song of Storms vid vallgravens träd. Liten och ocarina(melodi).
94. Instörtat portvalv vid slottet. Stor och Longshot.
--------------------------------------------------------------------------------

Lon Lon Ranch
95. Rulla på ett träd bakom boningshuset. Man ska vara liten.
96. Bakom skjulet i hästhagen. Liten och natt.
97. På en klippvägg bredvid hästhagen. Liten, natt, Slangbella och Boomerang.
98. Vid ett fönster i huset. Liten, natt, Slangbella och Boomerang.
--------------------------------------------------------------------------------

Hyrule Field
99. Rulla på ett enskilt träd mellan Hyrule och Kakariko. Liten eller stor.
100. Lägga bomb i stencirkel vid ingången till Gerudo Valley. Liten eller stor, bomb, eldpilar och Din's Fire.
kanske blivit publicerad tidigare?
men här är den iaf

"Oh, heavens, no, not the green one, anything but the green one."


#202 Mr.Master

Mr.Master

  #2 Nyfiken

 • Medlem
 • PipPip
 • 26 inlägg

Postad 14 december 2003 - 10:17:14

nice information guys! smile.gif

#203 Ranger92

Ranger92

  #4 Medlem

 • Medlem
 • PipPipPipPip
 • 145 inlägg

Postad 14 december 2003 - 12:24:33

om man inte vill leta gold skulltalas så ska man vara liten gå till slottet där du träffade malons pappa finns det ett träd vid staketet det ska vara natt spela song of storms hoppa ner och spräng upp en vägg döda spindeln och kasta bomerangen och gör en salto innan bomerangen kommer tillbaka

#204 Xade

Xade

  Moderator

 • Moderator
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 9 558 inlägg

Postad 14 december 2003 - 13:55:32

så ni gillar dom, en till om ni vill

Hyrule Market
1. Det springer omkring en massa hundar på natten. Ta med dig en rätta hunden till tanten som finns i ett hus på bakgården av Market.
2. Klara Treasure Box Shop-spelet. Du kan använda Lens of Truth för att fuska dig igenom spelet.
3. Spela och vinn Bombchu Bowling där priset är en hjärtbit.
--------------------------------------------------------------------------------

Hyrule Field
4. Bomba marken i mitten av stängslen vid ingången till Lake Hylia.
5. Bomba marken vid det ensamma trädet som står väster om vallgraven. Du måste ha järnstövlarna eller kunna simma djupt för att nå hjärtbiten.
--------------------------------------------------------------------------------

Kakariko Village
6. Använd Longshot och ta dig upp på taket där en man sitter. Han ger dig en hjärtbit när du talar med honom.
7. I ett hus i står det en ko med en hjärtbit bredvid sig. Ta dig upp på husets tak och ramla ner på den lilla avsatsen vid sidan av huset och gå in i öppningen där.
8.Samla ihop 50 Skulltula Tokens och gå till House of Skulltula i Kakariko.
--------------------------------------------------------------------------------

Graveyard
9. Plantera en Magic Bean på kyrkogården när Link är liten. Gå sedan dit när du är den stora Link. Åk på växten, förstör lådan som finns där uppe med en rullning. Ta sedan hjärtbiten.
10. Flytta en gravsten på kyrkogården och gå ner i hålet. Spela Sun's Song så kommer det fram en kista.
11. Spring mot Dampé-spöket och klara banan under 1 minut.
12. När du har sprungit mot Dampé ska du fortsätta framåt tills du kommer till en högre avsatts inuti väderkvarnen. Klarar du att hoppa mellan bjälkarna kan du nå en hjärtbit här.
13. När Link är ung gräver Dampé upp en hjärtbit åt honom. Det kan ta ett tag så se till att ha gått om pengar.
--------------------------------------------------------------------------------

Lon Lon Ranch
14.Längst bort på Lon Lon Ranch finns ett rum med några kossor. Flytta lådorna så Link kan krypa in och hämta en hjärtbit. Du kan bara få den när Link är liten.
--------------------------------------------------------------------------------

Lake Hylia
15.Ovanpå skorstenen på professorns hus i Lake Hylia.
16. Fånga en fisk som väger 10 pounds eller mer när Link är ung.
17. När du har Golden Scale ska du simma ner till botten av professorns vattenanläggning och röra botten. Prata sedan med honom så får du en hjärtbit.
--------------------------------------------------------------------------------

Zora's River
18. Ovanpå en svävande klipphylla. Du måste odla en Magic Bean eller använda svävarstövlarna för att få tag på den.
19. Spela Song of Storms för grodorna.
20. Spela alla melodier för grodorna.
21. Precis innan det stora vattenfallet. Använd en höna som hjälp eller svävarskorna.
--------------------------------------------------------------------------------

Zora's Domain
22. Tänd snabbt alla facklor så kommer det fram en kista bakom vattenfallet.
--------------------------------------------------------------------------------

Zora's Fountain
23. En hjärtbit finns på ett isflak när Link är äldre.
24. På botten av den stora sjön. Link måste ha järnstövlarna.
25. Inuti Ice Cavern väntar en hjärtbit.
--------------------------------------------------------------------------------

Gerudo Valley
26. Inuti en låda som du måste spränga med en bomb. Lådan finns på en klippavsatts nedanför bron.
27. Bakom det stora vattenfallet.
--------------------------------------------------------------------------------

Gerudo Fortress
28. I en skattkista ovanpå Gerudo Fortress.
29. Få mer än 1000 poäng på Horse Archery.
--------------------------------------------------------------------------------

Desert Colossus
30. Ovanpå en stenbyggnad. Link måste odla en Magic Bean för att komma åt den.
--------------------------------------------------------------------------------

Death Mountain Trail
31. Ovanför Dodongos Cavern. Du måste odla en Magic Bean för att nå den.

--------------------------------------------------------------------------------

Death Mountain Crater
32. Gå så högt upp du kan komma och klättra sedan ned för väggen. Hjärtbiten finns i en ihålighet i väggen.
33. På toppen av en vulkan. Link måste odla en Magic Bean för att nå den.
--------------------------------------------------------------------------------

Goron City
34. Kasta en bomb i den enorma urnan så den börjar snurra. Stannar det glada ansiktet mot dig får du en hjärtbit. Annars är det bara att försöka igen.
--------------------------------------------------------------------------------

Lost Woods
35. Spela samma melodier som de två Skull Kidsen spelar.
36. Spela Sarias Song för den ensamme Skull Kid.

"Oh, heavens, no, not the green one, anything but the green one."Logga in för att kunna skriva inlägg