Hoppa till innehåll

A Link to The Past


Nain
 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 280
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

varrå fetto fe?? Det är vid pyramiden på den ena ska man hoppa ner och spränga men den andra går itte med en vanlig bomb. En fråga till: Vad ska man änvända saken man har för att komma i Swamp of evil templet?? (det är en bild med en blixt) är det något man ska ha så skriv var man får det!!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

du kommer att gå genom ganska mkt det är krångligt att förklara vägen extakt men du kommer att gå i häcker lr nått annat skit sen kommer en apa som ska ha 10 gil för att följa med ta "yes" där sen kommer du fram till slottet där säger han att han behöver 100 gil för att öppna det men efter ljusa världen borde man ha minst 400 gil jag lyckades få tag på 999 gil

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Hehehe... samma problem som skett några tusen spelare... :mrgreen:

Du måste ta dig tillbaka till Light World och där går du in i samma ruin - ja, den finns där! - ta dig genom väggen där fram (tror du ska bomba den) och dra i rätt spak. Den ena är en fälla. Den andra släpper på vattnet så det blir översvämning runt ruinen. Res tillbaka till Dark World. Nu är vattennivån höjd där och du kan simma till stegen. :wink:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...