Hoppa till innehåll

Fuska.se Börjar Bli Lite Dött.


Amaeli
 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 112
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Fuska.se är en död sida? Ånej. Fuska är inte dött, mycket annat är dött men fuska är så levande som det kan vara. Aldrig har fuska varit så bra som det är nu, aldrig har det varit mer perfekt. Vi ska vara glada, tacksamma att denna sida finns. Det finns så många spel där ute som är för svåra, för många gåtor som inte är lösta, för många sanningar som aldrig kommer fram.

 

Ånej, fuska är inte dött, fuska har kraften och viljan att leva vidare, och det kommer det även göra. I många år till ska vi se fuska stiga och stiga, att en dag bli det största och bästa som gjorts. Fuska kommer aldrig dö ut så länge det finns folk som skriver kvar här, dessa vill jag tacka, dessa personer är hjältar. Ni vet vilka ni är. Ni är bäst!

 

En vis man sa en gång till mig: "Anders, du kan klara det här, du kan besegra honom." Men det gjorde jag inte, jag dog inombords. Aldrig har spel varit så förnedrande förrut. Men då såg jag ljuset, ljuset från hans datorskärm. Namnen, skratten, texterna som lös upp från fuska.se Aldrig har jag sett så klart förrut. Jag bestämde mig för att gå med.

 

Fuska har haft sida bra och dåliga dagar, men alltid har glöden, hoppen och vänskapen levit vidare. Vi har förlorat hjältar som Soffan, 0014, Kexx3 och Joy, men det finns även nya hjältar. Hjältar som säkrar får framtid, fuskas framtid.

Jag lämnade själv sidan ett tag, begav mig till den mörka verkligheten. Men det kom en dag då jag hade chansen att återvända. Chansen att vara med om allt här. Jag tog chansen, jag är här igen. Jag ska kämpa för att fuska ska vara den sida den förtjänar att vara.

 

Det här jag skrivit nu må vara struntprat, eller inte, jag bryr mig inte. Jag vill bara att ni medlemmar ska förstå att vi måste kämpa, vi kan aldrig ge upp. Jag må heta Champion, men vilka är mästarna? Det är ni, moderatorerna och admin, utan er är fuska ingenting. Ingenting.

 

Fuska.se kommer leva för alltid!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...