Hoppa till innehåll

Raptio

Medlem
  • Antal innehåll

    138
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

Senaste profilbesökare

2908 profil visningar

Raptio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Fast nu var det Hitler vi pratade om, du sätter likhetstecken mellan bananer och apelsiner.
  2. Varför är det fel? Vi har redan rett ut att varken "88" eller "Heil Hitler" är hets mot folkgrupp, så du har ingen legitimitet alls i ditt påstående.
  3. Mord får konsekvenser - men vem är du att döma vad som är rätt eller fel? Mord är mord.
  4. Vilket i stora drag var min poäng. Jag sa aldrig att din koppling var felaktig.
  5. Du VET att det är FEL att visa en komposition av pixlar i olika färger? david jag vet att du tycker jag är cp men nu får du fan hjälpa mig, det där klarar jag inte :lol: Hur fan kan du veta att något är fel?! Vad är ens fel? Vad är rätt? Vad vet du? Vad tror du? Vad är skillnaden? Vart går gränsen!?
  6. Den kopplingen var åtminstone mindre långsökt än 88 = "Heil Hitler".
  7. Vad är mänskligt och inte då? Jag tror att huruvida man tar åt sig eller ej har med den syn på ideal man blivit indoktrinerad med att göra. Patetiskt. :_ Det kommer från en av alla de som fortfarande är aktiv på fuska efter förfallet, jag är ledsen - men ingen av er har legitimitet att säga det till mig.
  8. Bra poäng, stalinismen och Stalin är accepterad medan Hitler och hans nationalsocialism inte är det.
  9. Orka fuskabyråkrati. Fast det är ju som att säga att entrepenörer inte skapar arbeten bara för att arbetare brukar arbeta. Har vi inte diskuterat det nog? Jag syftade inte på "Heil Hitler".
  10. Du har bara fördomar gentemot mig pågrund av vår tidigare historia. :wub: edit: nämen - jag verkar fått fuska mer aktivt än fuskas två mest aktiva medlemmar - dave och wasd - endast pågrund av min frågeställning.. så trevligt jag kanske borde starta fler trådar
  11. Var Stalin, Churchill eller Roosevelt friska i huvudet då? Var Per Albin Hansson frisk i huvudet? Hitler hade troligen messiaskomplex eller liknande vilket bidrog till att han lyckades, försök sätta dig in i hans situation innan du dömer honom så hårt. Det var aldrig Hitlers mål från början att det skulle gå som det gick.
  12. För att jag misstänkte att det var Draghon och inte orkade att bli runtskickad mellan olika instanser, som man blir på fuska. Vidare hade det inte varit fel att få reda på vem som anmälde då den kanske klev fram och förklarade sin syn på det hela - vilket också hände och det ser jag som positivt. Vidare undrar jag varför du inte kan citera och varför du stödjer vår landsförrädare till statsminister.
  13. Hade det varit mitt intresse hade jag startat en diskussion för länge sedan när bilden faktiskt togs bort. Jag har fått ett någorlunda bra svar av admin och är nöjd, tyvärr är vissa så känsliga bara för att det handlar om Hitler att de bara känner att de måste föra en diskussion - och jag vill vara en god och resonabel medmänniska som svarar på allas påståenden och frågor. Tråden skulle kunna låsas när som helst, efter två inlägg bara, vilket jag inser - så anklaga mig inte för att trolla.
  14. Och om du varit tysk och dina farföräldrar räddades tack vare Hitlers skapande av arbeten och matprogram då? Allt är inte svart och vitt lille vän. Vidare förstår jag inte varför man skulle ta illa upp för vad någon annan gjort eller gör. Vidare har jag många släktingar som lidit under såväl tyskt som sovjetiskt förtryck - vad har jag med det att göra? För att han är en fascinerande och respektabel man? Ja, det är ju alltid det dåliga man ska se till. Hade jag haft en bild på Stalin, Churchill eller Roosevelt som alla var massmördare hade ingen sagt ett jota.
  15. Mycket kan man tycka om Hitler, men att påstå att han var ett pucko är idiotiskt. Ingen annan man har tidigare rest ett så mäktigt rike ur ruiner på så kort tid och lyckats utfärda så mycket för sitt folk, det är inte något ett pucko klarar av att göra. Hitler hade högre intelligens än någon här. Sa David det i IMBA eller? ;)
×
  • Skapa ny...