Hoppa till innehåll

epril

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

epril's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Okej, nu till en annan sak bara haha! När jag ska aktivera mitt game card så får jag det unte till att funka! Jag går in på https://www.wow-europe.com/account/trial-index.html, där klickar jag min in på "Enter key". Enligt rutorna där jag skriver in koden ska det vara: 6 siffror - 4 siffror - 6 siffror - 4 siffror - 6 siffror På mitt game card ser det inte så ut: 4 siffror - 6 siffror - 5 siffror - 6 siffror - 4 siffror Detta gör ju att koden inte blir godkänd! Ska man gå in på någon annan sida för att aktivera det eller vart gör man det? Står ju på game cardet att det är den sidan jag ska gå in på.... Oj hehe löst det själv nu! Dum som jag är så skulle ju såklart koden för spelet skrivas i där och game cardet efter x)
  2. Idag var jag och köpte wow paketet battle chest som innehåller första wow och burning crusade, köpte även ett game card. Hade första wow installerat innan och ska bara aktivera burning crusade. Har varit inne på battle.net och skrivit in koden jag fick med. Nu till min fråga - Vart kan jag se om det har fungerat eller ej? Jag måste väl kunna se någon stans vilka spel jag har? Har inte provat att spela än men ser ingen skillnad någon stans när jag startar spelet! Känner att jag väntar med att aktivera mitt game card tills jag vet att burning crusade fungerar! Någon får gärna berätta för mig hur allt det här funkar med att aktivera spel osv då jag inte alls vet! När jag skrivit in koden står det såhär: The Burning Crusade is now automatically included (for free) in the core version of World of Warcraft. You do not need to redeem a game key in order to access it. For more information on game keys, please visit our Support Site. Detta borde ju betyda att det fungerat och är installerat eller? Men jag blir ändå osäker då jag inte hittar någon stans hos battle.net att jag har spelet! Går jag in på min account så finns bara grundspelet wow (starter edition) med under "your game accounts"....
  3. Genom Exit game, men det har löst sig med det nu också! Inga problem längre Tack för dina svar ;)
  4. Lät launchern patcha klart och nu funkar det för det mesta felfritt :) Dock fryser wow fortfarande fast när jag ska avsluta? Tror du detta har med lagget att göra och kommer gå över eller beror det på något annat? Känns inte så bra att behöva hålla inne knappen och bryta strömmen efter varje gång!
  5. För ett tag sedan provspelade jag wow, allt fungerade då helt felfritt. Sedan spelade jag inte på någon månad och nu när jag blev sugen på att spela igen så beter sig spelet konstigt. Det går oftast ganska segt, inte just när jag springer runt utan mer när man ska tex. plocka upp saker dröjer det nästan en halv minut innan det händer något. När jag spelar är det en liten cirkel högre upp i mitten av skärmen som laddar, är den röd går det som segast, ibland är den gul och även grön. När den inte är där och laddar så går spelet felfritt men det är sällan. Oftast laddar den på rött. Alltid när jag sedan ska avsluta spelet så hänger det sig. Datorn fungerar normalt, kan play och pausa Spotify tex. från tangentbordet men wow har fryst fast på skärmen och enda utvägen är att bryta strömmen till datorn... Vad kan vara fel och hur kan jag lösa detta? Allt annat som internet och andra program + spel fungerar som de ska. Själva internet kan det inte heller vara fel på då syrran sitter bredvid och spelar på sin slitna gamla pc och den klarar wow utan problem. Jag spelar själv på en iMac som jag köpte i Juli detta året. Jag har provat att ta bort wow och installera igen, även kört det här repair som finns i wow mappen! Funderar på om jag fått in nått virus eller nått, men då borde ju datorn störas generellt och inte bara för wow? Finns det något bra program som kan söka igenom en mac dator? Tacksam för all tänksam hjälp då jag själv inte är så high tech på datorer och inte har någon aning om vart jag ska börja för att lösa detta!
×
  • Skapa ny...