Hoppa till innehåll

wpattinson

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

wpattinson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kan börja med att säga att som det står var det inte jag som testade honom! Det var min bästa killkompis. :) Har nu fått höra en massa om honom som jag aldrig trott... Får helt enkelt ta och glömma honom, vet inte vad mina andra alternativ skulle vara. Har alltså hört att han har hållt på med fler tjejer under tiden. Mogen kille. Men tack så mycket!
  2. Patetiskt hur du ens kan tro själv att du kan avgöra det. För det är ju väldigt moget att skriva att någon är "12 och troll" av en kort text skriven i smått desperat tillstånd. Ska inte ens säga min riktiga ålder då du lär bli förvånad. Kan dessutom säga att det som står i denna text inte är allt som hände. Långt ifrån.
  3. Så denna kategori är till för vänner, relationer & kärlek inom spel?
  4. Verkar lite konstigt hur du kan avgöra av ett inlägg på ett forum att jag inte kan ha ett seriöst förhållande. Kan jag inte ha ett seriöst förhållande för att jag inte gör några radbryten? Skulle inte heller säga att detta är en småpervers tråd direkt, du verkar ha missuppfattat det hela. Kan även tillägga att jag har väldigt bra betyg, och det gäller även i svenska. Någon som vågar sätta emot? Så sant så sant. Det jag har insett för ett bra tag sen. Vågade inte erkänna för mig själv att jag älskar honom då jag var rädd att han inte ville något seriöst. Han har i princip "förlåtit" mig eller sagt att han förstår, men vi (han) bestämde oss för att inte höras av mer då vi båda bara mådde dåligt. Har hört att man ska låtsas som man glömt honom för att vinna tillbaks en kille. Stämmer detta?
  5. Killar! Hur får man lättast tillbaks en kille som en gång haft känslor för en? När man själv har fuckat upp allting...
  6. Det är såhär... Jag är kär. Det började med att det var en kille som hörde av sig till mig och vi bestämde oss för att ses. Vi kom bra överens och har "myst" endel hehe.. Men sen så började jag tvivla på om han verkligen ville va med mig eller om han bara "lekte" med mig eller bara utnyttjade mig, så en vän till mig skrev då till den här killen för att testa honom. Han skrev ungefär "Du, jag tror jag kan göra så att wilma kan ge dig fitta!!" (wilma är då jag). Efter en massa skriv så märkte jag att den här killen var en riktigt seriös och bra kille, han berättade vad han känt och att det fanns en chans att han skulle vilja gå in i ett förhållande senare. Jag blev glatt överraskad såklart! Men jsg tyckte att det var lika bra att han fick veta hur dum jag varit och all skit jag sagt om honom.. Så han fick reda på allting och han blev riktigt ledsen, arg och besviken. Vi fortsatte prata och så men nu efter ett tag sen bestämde vi oss för att aldrig mer prata med varann. Självklart (!) går vi på samma skola och har endel gemensamma vänner... Men det värsta är - jag älskar honom. På riktigt. Mår så sjukt dåligt och det är väldigt spänt mellan oss och vi pratar inte med varann alls. Jag vill ingenting hellre än att få tillbaks det vi hade och utveckla det vidare. Och det vet han till viss del. SNÄLLA ÄR DET NÅGON SOM VET HUR JAG KAN GÖRA FÖR ATT FÅ HONOM TILLBAKS? Han är verkligen en fin kille. Och att skicka långa sms eller liknande leder ingen vart... Skulle vara så tacksam om någon kunde hjälpa mig... Tack till er som ens läst!
×
  • Skapa ny...