Hoppa till innehåll

minnap

Medlem
  • Antal innehåll

    33
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

minnap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jaså, så nu funkar inte firefox heller. Och Google Chrome är då inte heller riktigt frisk än. Det går inte att gå in på någon sida, varje gång kommer det upp "unable to connect" Jag vet inte vad jag ska göra, jag har anslutit, vi har till och med uppdaterat firefox men problemet kvarstår ändå. Nån som har samma problem eller vet hur man kan fixa det??
  2. Det funkar att surfa på det mesta i firefox och internet explorer, ja. Men problemet är att det inte går att uppdatera någon av dem.
  3. Prövade, men det funkade inte.
  4. Det har pågått i flera veckor nu. Varje gång jag öppnar en sida på google chrome så kommer det bara upp en liten ruta där det står, "Det går inte att ansluta till nätverket". Det händer även om jag har anslutit till internet. Hur får jag bort detta?!
  5. Hej, jag har nyss skaffat mig drakägget :D (Ender drakens ägg) ....Men jag vet inte hur man gör så att det kläcks! :( Snälla, hur gör man?! PS: Bra förklaring tack! :) PS2: Jag har ett mod som heter typ Dragon mount, kan man kläcka ägget med det?
  6. minnap

    Hur Gör Man Spel?

    Alltså jag har inte liksom fattat det så bra med språk på datorn, java och annat, måste man ladda ner något för att koda in (Sa du inte något om att man kodar in spel?) spelen, finns det bara någon sida där man kan läsa steg för steg att göra ett spel? Alltså laddar man ner programerings språk och sånt?
  7. minnap

    Hur Gör Man Spel?

    Jag är bra på HTML men ingen expert, finns det typ något där dem visar steg för steg och även vars man kodar in det?
  8. minnap

    Hur Gör Man Spel?

    Hej, är det någon som vet hur man gör ett spel? Jag tror att många använder flash men hur gör man isåfall ett flashspel? Jag undrar även om någon vet hur man gör ett rollspel? Dragonfable och annat, hur gör man såna spel? PS: Du måste inte svara på alla frågor.
  9. tack! De funkar, jag skriver på tråden igen om jag får problem.
  10. Är gimp det enda sättet att göra en animerad bild?
  11. Måste man ladda ner gimp? :(
  12. Det står nåt om nåt som heter "gimp" och jag fattar inte vad det är.
  13. minnap

    Panfu

    Jag heter minnap
  14. Jo, som ämnet säger så undrar jag hur man får en animarad bild. På de flesta hemsidor kan man ju ha animarad bild och det skulle jag vilja ha. Någon som vet hur man gör?
  15. Jag har laddat ner photofiltre och nedladningen finns kvar
×
  • Skapa ny...