Hoppa till innehåll

sebbe888

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

sebbe888's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Börjar väl bli dags nu att göra sig redo för årets BF. Kommer hålla lite utkik på elektornikbutikerna och även passa på att köpa lite inredning till nya lyan :)
  2. Tjena. Jag har nu uppdaterat sidan med lite nya funktioner. Nu kan man bifoga bilder till sina länk eller publicering. Om man inte gör det så genereras en automatisk bild av hemsidan. Vad tycker ni om detta? jag gjorde detta för att få lite mer liv på sidorna. Sidan har verkligen börjat dra igång nu då fler och fler medlemmar knyter sig till Qlose. Det är jätte kul. Vore toppen om ni ville ge mer feedback på vad som läggas till eller redigeras. http://www.qlose.se Tack! Sebastian
  3. I nuläget så går det tyvärr inte. Ska lägga till det så fort jag får tid. Man kan dock redigera sin publiceringar. Jobbar med att förbättra den varje dag. Men som du säger, det kan vara bra att kunna ta bort sina egna länkar :P Fixar det :) Kul att du tycker sidan är skoj.
  4. Haha, vem är det som anmält mitt inlägg ovan. Hur som, tack för feedbacken. Jag har gjort om lite med färgerna nu så det ska bli lite lättare att hålla fokus på sidan. Det blev lite mycket när taggarna var blåa. Burk du måste börja använda Qlose.se, jag lovar det är kul :)
  5. Jag vet var reddit är. Men jag ser inte att det är samma fokus riktigt. Skulle jämföra min med Digg.com mer än Reddit. Hur som helst, det spelar ingen roll. Det är feedbacken jag är ute efter :) Har ni några roliga förslag?
  6. Tack så mycket Guggo. Kul att du tycker om den. :)
  7. Ok visste inte att reddit hjälpte bloggar att marknadsföra sig till den stora massan, men ok. Bra feedback.
  8. Det är en rakt av kopierat design från grundsajten Revue.se. Dock har de bytt design men alla länkar på Laska går fortfarande till teknikmagasinet Revue.se. Med andra ord "copy paste" på koden. Skäms! Undrar om Revue.se vet om detta. http://www.revue.se
  9. Hej, Jag håller på med ett litet projekt som börjar arta sig. Namnet är Qlose.se och fungerar väldigt likt de amerikanska sidorna Digg.com och Reddit. Jag skulle vilja få lite feedback på vad man skulle kunna förbättra samt kanske ta bort och lägga till i funktionsväg. Ska jag lägga till Twitter-inlogg fast jag har Facebook? Ska det finnas ämnen som endast personer med en viss poäng eller rank kan posta i? Ska det finnas grupper som man kan gå med i och publicera länkar? Om det är någon som vet några svenska varianter av liknande sidor vore det toppen om ni kunde nämna dessa då jag försökt att leta men inget hittat utom en. http://www.qlose.se Prova gärna att bli medlemmar det går fort :) Tacksam för svar! Smile Vad är Qlose.se? Qlose.se är en social portal där medlemmar delar med sig av länkar, kommenterar och framförallt röstar eller gillar de länkar de tycker om mest. När ett inlägg eller länk fått många positiva röster blir länken het och läggs upp på startsidan. Det är som de själva skriver ett bevis på att länken har bra innehåll och är intressant för besökaren. Detta koncept är otroligt bra för ägare av bloggar och hemsidor. Genom att publicera innehåll/länkar får bloggare och hemsidor inlänkar samtidigt som de får exponeras på Qlose.se för flera besökare.
×
  • Skapa ny...