Hoppa till innehåll

kallebula

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Hemma

kallebula's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Är det coolt att flytta hemifrån? xD Det är coolt att inte röka eller snusa!
  2. Jag kan: HTMLCSSLite JavaScriptPHPMySQL Här kan ni kolla på en hemsida jag gjort: vinterdäcken.se
  3. kallebula

    Gå Ner I Vikt

    Jag satt nyss och läste en tråd om en ung kille som ville gå ner i vikt. Han fick helt galna förslag på hur han skulle göra för att gå ner i vikt, därför kände jag att jag blir tvungen att skriva den här tråden så jag kan leda in er på rätt spår. Du kan gå ner i vikt genom enkla saker: Börja äta tre basmål om dagenSluta med godis, läsk och kakorBörja motionera, en prommenad gör susenGå inte runt och småät Se till att äta lagom mycket mat, du ska bli mätt men inte proppmätt. Mindre portioner och mer av det nyttiga på tallriken. Undvik såser (ja, beanaise sås är gott men förbannat onyttigt). Om du skulle bli hungrig mellan dina tre basmål mat om dagen så kan du ta en frukt eller något. Ett glas vatten är även mättande. Precis som med allt annat så gäller sunt förnuft. Du kan inte gå ner i vikt av att svälta dig själv. Om du verkligen vill gå ner i vikt så ge dig fan på att göra det. Det finns mycket information på internet om hur du kan gå ner i vikt.
  4. Ta en gainomax direkt efter träningspasset. :) När jag gymmade så gjorde jag det och fick genast mycket mer energi efter passet. Se till att äta något proteinrikt efter gympasset, gärna inom 30 minuteer efter du avslutat träningen.
  5. Det låter som ditt självförtroende inte är det bästa.. Ställ dig framför spegeln och säg bra saker om dig varje dag. Sluta sitt så mycket vid datorn (om du nu gör det) och ut och umgås med dina vänner. Det kommer släppa till slut, men med allt annat så är det träning, träning och träning. Det underlättar om du har viljan att förändra dig själv också.
  6. Fick du det att fungera? Ett tips är att du försöker hålla en bra struktur på din hemsida när du kodar för då blir det lättare att göra såna ändringar. :)
×
  • Skapa ny...