Hoppa till innehåll

AdolfDesu

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man

AdolfDesu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har inte full kunskap inom Mac, men om du har köpt spelet och går in på launcern så borde det ju bara vara att logga in med ditt konto? Jag har en Macbook, och det funkar på det sättet för mig. Använder dock inte denna. Det borde funka eller så är det jag som inte förstår problemet riktigt, kan du förklara lite mer detaljerat?
  2. Jag var tvungen att installera om Windows, det berodde antagligen på korrupta filer. Det verkar finnas andra lösningar, men inget har funkat för mig, så jag var tvungen att återställa.
  3. That bitch be dead, forever man, there's no going back Förutom om du har en save innan du dödade henne, då kan du få tillbaka henne
  4. Hej, jag fick detta problem ganska nyligen, när min dator har startat, direkt efter Windows loggan har visats, när login prompten vanligtvis visas, så är det bara bakgrunden som brukar vara bakom login prompten, jag har försökt använda "Startup repair" utan resultat, skulle behöva lite råd då jag har sökt runt och inte hittat något vettigt alls. Ska jag behöva göra en systemåterställning? (Jag kör i Windows 7)
  5. Det verkar inte så seriöst, jag vet inte riktigt, jag skulle INTE handla därifrån, anyhow
×
  • Skapa ny...