Hoppa till innehåll

energypower

Medlem
  • Antal innehåll

    13
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

energypower's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vad konstigt, för alla mina router's, som d-link, Asus, Netgear etc har fungerat utmärkt förutom denna Archer då :( Men det kan vara något med firmware-updatering.
  2. Någon annan som kan se bilderna? eller är det fel bara hos mig ?
  3. Ja det skall gå, - jag tror inte att det är någon fara. Bara googla så hittar du massir med information om det. Iphone 7 accesspunkt asus router , så hittar du info där hur man gör.
  4. Solen30. Vad tycker du att man skall använda istället då ?
  5. admin, vad för slags TP-link router kör du ? Jag har Archer C7.
  6. Vad är det exakt du behöver hjälp med ? Vad har du för mobil? Vad använder du för slags router ? etc etc.
  7. kan ej se bilderna. Något fel på länkarna eller ?
  8. Beror på vart du söker, men snart så kommer s8 så kanske lika bra att vänta ? Eller sök överallt där du hittar den billigaste. Lycka till. :)
  9. energypower

    Bra Laptop?

    Bra Laptop ? Beror på om du vill ha bra processor, bra batteritid, eller annat ? Jag själv föredrar batteritid på bärbar dator än allt annat :)
  10. Denna router tänkte jag kanske köpa, för den verkar bra (tror jag) och den billigaste AC routern. Någon som har erfarenhet av just denna Archer C7 Router ?
  11. Inte om man beställer en mobil med 6000mAh, som jag gjorde, och det var en Oukitel k6000 pro Batteriet håller i minst 5 dagar, och det är en Android 6.0 :) Glad som tusan :)
  12. Någon som har en bra idé hur man kan använda mobiltelefonen i mer än en dag eller två utan att man måste ladda sin mobiltel varje dag typ ? Ganska jobbigt. Och medans jag skriver om mobiltelefon, tänkte jag fråga om det är någon som vet varför jag inte får sms till mitt mobil utan att jag måste starta om mobilen för att få sms levererad ?
×
  • Skapa ny...