Hoppa till innehåll

Joy

Medlem
  • Antal innehåll

    1201
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Göteborg

Joy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Escain

    Veteranen Joy som aldrig kommer tillbaka... :/

  2. Joy

    Julklappar

    MP3, Zen Micro från Creative, får plats med 5GB!!!! Sony Ericsson V800, nyaste, 3G mobil :) Nightwish Album: Once (Var sådär bra) Star Wars Trilogy (En box som inkluderar StarWars Episode IV, V, och VI på DVD, plus fyra timmars extra material på DVD) Ogre Kingdoms box (En hobby jag sysslar med, tillsammans med min bror) Star Wars: Battlefront (PC-spel, ungefär som Battlefield fast StarWars) Quiksilver mössa Levi's mössa Nike Tjock tröja Snobben kallingar ( :) ) 500 kr av min käre farmor Japp det var väl det :D Dock blev det inget GameCube som jag hade velat, men med tanke på vad dom köpte så verkar dem inte ha haft råd med mera :P
  3. Joy

    Era..

    Jag vet inte om jag har någon absolut favorit, jag gillar sk*t många. Fast de jag gillar absolut mest är nog.. Harrison Ford, för han är väldigt bra skådis plus att jag älskar hans repliker och sätt att agera, som i de gamla star wars filmerna :P Och så Jackie Chan, har inte sett mycket av honom på senaste, men annars tycker jag att han gör roliga filmer. Visst, han är inte alltför bra på engelska, men det blir bara skojigare då :) Tycker även att hans sätt att slåss på är ganska läckert. Gillar också Kevin Costner, därför att han är en grym skådis plus att hans filmer helt enkelt är bra. Och så måste jag medge att jag gillar Ewan Mcgregor också, har inte sett mycket filmer av honom, men hans roll som Obi-Wan i Starwars var tillräckligt bra! Det är väl dem jag gillar mest..
  4. Joy

    Ordelk

    Once Upon a Time in Mexico (Willem Dafoe)
  5. Joy

    Hej Alla

    Det bästa textbaserade webbspelet jag vet. Det är otroligt kul, är som ecrana på ett ungefär. Du skapar gladiator, väljer ras, köper vapen, du kan gå in på värdshus oh dricka mjöd eller spela kort om pengar och så vidare. Mycket rollspel och händelser, väldigt kul :)
  6. Joy

    Arenan

    Jo, jag spelar =D Passar på att fråga: Vad är eran rekord grad? Favoritras? :) Min rekordgrad: 36 Favoritras: Skiftar lite..
  7. Jo, men det har ju ingenting med Leatherface att göra, bara för att spökbilen finns, och bara för att du börjar brinna av ett hus, är det ju inte säkert att just Leatherface finns med i spelet. Och varför tror du att det var Leatherface som orsakade skriket vid sågvärket ? Jag tror det är ett rykte, ganska säkert. Eftersom det inte finns någon som har sett han.
  8. Jag måste hålla med dem, det är bara att försöka. Men ett tips: När du ska skjuta ner målen, landa då på marken och kör fram bakom dem, håll en stadig possition, och när de svängt in på en lång raksträcka, peppra så mycket du kan. Detta sparar mycket tid, och det är en säker metod :)
  9. Det är det fusk är till för, Guggo. Det kan bli totalhackigt om man skall spara med dem, och risken kan också vara att man aldrig får bort fusket sedan. Så, visst, klart man kan spela med koderna utan att spara, då berörs inte spelet :D
  10. Jag tror att Leatherface är ett rykte tillsammans med Bigfoot, finns typ ingen som har sett dem. Tror att ryktet startade när nåra snubbar skickade in fake screen shots på Bigfoots fotspår, och typ en skymt av Leatherface. Visst, många tror att de finns, men det är inte jag så säker på i alla fall =/ Du Cyper, lugna ner dina fyr-poster, tack ;)
  11. När du klarat uppdraget där du använder dig av en gokart för att ta fast OG Loc, står gokarten utanför madd dogs crib, längs väggen.
  12. Nope, jag är 100% säker på att man inte kan få dubbel med Silenced Pistol. De vapen man kan ha dubbel med är vanlig Pistol, Sawn-Off Shotgun, Tec-9 och Micro-SMG. Om ni inte tror mig ? Jag har själv kommit fram till detta då jag har full skill på alla vapen, dessutom hittade jag senare denna infomationen i en bok. Finurligt va ? :)
  13. Joy

    Ernst Kirchstaiger

    Ernst var helt okej, han gjorde det en julvärd skall göra, så varför bli sur på honom. För övrigt så tycker jag också att man ska ha Robert Gustaffson till nästa jul, han är herren över herrarna :D
  14. Joy

    Fyverkerier

    För min del kom det inte på fråga att köpa fyrverkerier, då det finns döende och behövande människor i sydost asien pga den fruktansvärda dödsvågen tänkte vi skita i raketer och smällare och i stället skänka pengarna till röda korset, så att någon får en filt. Känns bra, istället för att skicka upp pengarna för ett fyrverkeri som ändå inte varar så länge.
  15. Därför att, om du använder dig av en kod, resulterar det i att ditt spel kan pajas om du sparar efter detta. Jag skulle inte ta denna risk om jag var du, för när man tänker efter, visst är det onödigt att få ett förstört spel pga en kod ? Think about it.
×
  • Skapa ny...