Hoppa till innehåll

GoldenMew

Medlem
  • Antal innehåll

    474
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

GoldenMew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kul att du tittar in i WWW Gruppen... Du vet väl att jag är Darkness_sky på fuska.nu?

  2. Är du ägaren av riktiga fuskbay.se? Off topic: Varför står det " Guldig Mjö" under din avatar? Nej, det är jag inte. "Guldig Mjö" står det för att jag köpt en custom-titel. Bara 30 000 FM i affären.
  3. Plagiatet var lite mer uppenbart när hans hemsida såg ut såhär: http://rapidfiles.net/images/62065Screenshot-1.png
  4. Vad sägs om att börja om från början, och komma på en design helt själv istället för att försöka minska på de synliga fuskbay-influenserna? Tycker jag är en bättre idé.
  5. Äh, om du använder dig av samma layout som jag använt till ett meningslöst projekt så tänker jag inte direkt kalla in kavalleriet. Att du snor fuskbays design känns dock lite allvarligare. Kan du förklara vad för material jag har snott? När du har gjort toppen på din sida har du mycket uppenbarligen kollat på toppen på en gammal version av fuskbay, då den är identisk med hur fuskbay såg ut då (och även mycket lik hur den ser ut nu), förutom att du flyttat runt lite saker och att du ändrat på färgen.Om du sedan själv suttit i bildredigeringsprogram och suttit och kodat spelar inte så stor roll då det är väldigt tydligt att du kollat på hur fuskbays design ser ut och medvetet kopierat den.
  6. Asså jag har kodat och gjort ute från en ny psd fil och jag behöver inte ditt tillstånd Btw så var det inte jag som snodde.... Om du ska använda designelement som är väldigt uppenbart stulna från fuskbay så behöver du fuskbays tillstånd, annars är det plagiat. Du har inte fuskbays tillstånd. Alltså är det plagiat. MEN VAF*N DET ÄR MINA KÄLLKODER OCH JAG HAR PROGRAMMERAT OCH DESIGNAT SJÄVL. UTGICK FRÅN FUSKBAY MEN HAN HAR VÄLL INTE COPYRIGHT PÅ FORMEN?! Jo, fuskbay har copyright på fuskbays utseende.
  7. Asså jag har kodat och gjort ute från en ny psd fil och jag behöver inte ditt tillstånd Btw så var det inte jag som snodde.... Om du ska använda designelement som är väldigt uppenbart stulna från fuskbay så behöver du fuskbays tillstånd, annars är det plagiat.Du har inte fuskbays tillstånd. Alltså är det plagiat.
  8. Joindatum säger väl ingenting, jag joinade för jättelänge sedan men mitt senaste inlägg innan detta var 2004 (om jag minns rätt) EDIT: Jag hade tydligen gjort ett enda inlägg 2006 också.
  9. Det ser ut så på NES :P Det är rena färger på hela bilden :P Jag koppade tillochmed färgerna från ett annat NES screenshot, lol :P
  10. Hur ser du det? (vi kan ha en vinnare gott folk >_> ) Dessutom, reagerar INGEN av er på datumet jag säger att den kommer släppas? >_>
  11. Nintendo Double Screen har släppts i USA.Under det namnet. Ge mig en bra anledning till att den skulle ha ett annat namn i Europa? =/
  12. Här är bild på kartongen spelet ligger i och screenshot till det nya spelet som skapades efter en överenskommelse mellan nintendo och sega att göra ett gemensamt spel. Det är helt enkelt en super mario brothers 1 omgörning där man kan spela som sonic, det finns även 5 extrabanor. Spelet släpps beräknat i sverige den 30 Februari 2005. Kartong: http://nyaspel.webspace4free.biz/boxu.jpg Tails i värld 1-2: http://nyaspel.webspace4free.biz/test1.GIF Edit: Fixade stavfel
×
  • Skapa ny...