Hoppa till innehåll

Xade

Moderator
  • Antal innehåll

    8364
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    1

Xade vann senast dagen på 29 Mars 2016

Xade hade det mest gillade innehållet!

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

Senaste profilbesökare

19630 profil visningar

Xade's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Community anseende

  1. Xade

    Cs

    Rent spontant skulle jag säga nej. Inte riktiga CS i alla fall. Du kanske kan hitta tidigare versioner eller någon web-version. Annars krävs Steam och ett riktigt VAC-säkrat account för att ta del av CS:GO.
  2. Tjabba Rustar upp min TV-spels samling och söker nu fräscha fodral till Gamecube spel. Söker hela (helst relativt oanvända) fodral utan klotter och klistermärken. Viktigt att de går att öppna och stänga utan glapp och att den genomskinliga plasten sitter som den ska. Betalar bra för dessa! Kontakta mig på PM för mer info. /Xade
  3. Roligt initiativ! Skulle gärna se en Black Jack också, kan vara bra att träna oftare innan jag spelar bort mer pengar på krogen ^^
  4. Kan vara den godaste dryck som gjorts :D Minns att jag skrev på den där listan och tvingade alla mina kompisar att göra det samma när den var aktuell. Men sedan nyår har jag slutat att dricka läsk helt och hållet, så inte bästa timingen ^^
  5. Xade

    Nordkorea Och Usa

    Väldigt hypat i media helt klart, inte mycket kommer nog hända. Men Nordkorea är ett sjukt land, och folket lever i misär, skräck, fattigdom m.m. Hoppas verkligen att USA eller någon annan sätter stopp för diktatorn och hans sjuka diktatur. Tror inte att de inte gör något för att de inte har olja etc, tror de avvaktar för att se om Nordkorea menar allvar, skulle de invadera eller bomba, kan Nordkorea slå av kärnvapen mot exempelvis Sydkorea, även om det finns extremt mycket antimissil system, skulle de kunna drappa sydkoreanerna i alla fall. Sverige och USA är det ingen fara för dock, missilerna skulle bli nedskjutna på direkten som sagt.
  6. Ser grymt ut hittills, inte varit inte på några dagar, mycket med jobbet, ska kika vidare :D
  7. Min tanke har alltid varit att private servrar är för dem som inte är bra nog för vanliga WoW, eller de som totalt saknar tålamod. Jag är kanske lite fördomsfull, men jag ogillar starkt alla privata, de förstör bara för riktiga WoW (genom att locka eventuella subscribers exempelvis).
  8. Såg Huvudjägarna (kommer inte ihåg det norska namnet), en norsk, extremt bra film! Mycket sevärd om man gillar Drama/Thriller/Action kombinationer med mycket spänning!
  9. Xade

    8 År Fuska.se

    13 år med fuska.se/fuskarna.nu för mig i år, möjligtvis 12, men ganska säker att jag för första gången blev medlem på fuskarna.nu runt 2000 :) I vilket fall, grattis Ceto
  10. Vi hänvisar alltid till vilken regel som brutits mot när vi delar ut varningar. Finns det inte en konkret regel handlar det oftast om oacceptabelt beteende, som admin eller moderatorer anser förtjänar en varning. Om någon känner att man fått en oförtjänt varning, kan ni kontakta den moderatorn för en diskussion.
  11. Den här tråden har spårat. Fuska.se lever och det kommer att komma uppdateringar, admin vet när och han har mycket att göra, så vi får helt enkelt se när. Låser tråden, då jag inte ser att det kommer bli någon vettig diskussion mer.
  12. §3.2, §3.9 Tråd Låst.
  13. Bumpa inte gamla trådar, leder oftast till spam/onödiga inlägg. Låst.
  14. Från infon: "Skaffar du julkalendern så kommer du att kunna öppna en lucka per dag fram till och med julafton. För varje lucka du öppnar så kommer du att kunna vinna FuskaMynt samt FuskaVIP. Dessutom kommer vi att ha några specialvinster på julafton." Tycker det framstår ganska tydligt att det finns en chans att vinna, och att det inte är garanterat ;)
  15. Support - PKP Pecheneg Engineer - Blandade vapen Recon - Autosnipers Assault känns bara värdelöst, spelar i och för sig bara stora Conquest banor.
×
  • Skapa ny...