Hoppa till innehåll

gta vice-man

Medlem
  • Antal innehåll

    28
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

gta vice-man's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. hmmm var finns alla hide packet? :roll: :roll: :roll:
  2. hmm jag har klarat gollum och klarat sauramons plantir och fått alla dom här stjärrnorna högst upp men det är en stjärna som inte är upplåst hur får man den (den är brevid den här koderna)
  3. man behöver inte döda den flygande grejjen jag och min kompis dödade så många som möljigt och tryckte ner alla stegar som kom upp sedan kom ett torn när jag sprängde det så dödade vi bara och ett till torn kom och sprängde det oxå sen klarade vi banan
  4. hejsan du ska knuffa ner alla stegar och döda så många som möjligt och sen när du har gjort det så kommer det upp torn där du ska skjuta pilar på tills det sprängs :shock: :evil:
  5. ska inte man döda sauroman när man har dödat gollum och förstöt ringen? men ska man inte döda han??+????? hjälp
  6. varför finns det 20 lvl men kan bara köpa upp till lvl 10?????????
  7. det behövs inte jag vet hur jag ska göra man ska följa en väg till slutet och inte låta den svarta riddaren ta honom
  8. hejsan, först ska du till den första sidan för där kommer det en elifant eller vad det är sedan ska du döda den när du har klarat den spring till andra sidan om du inte hittar vägen ner kan du se några flaggor längs en väg där springer du ner, sedan upp på andra berget där kommer en till olifant som du ska döda sedan stannar du kvar och då kommer en svart riddare eller vad det är försök att döda den så klarar du det annars får du holla på så tills den är döda tror jag
  9. hej alla glada vad ska man göra på banan flykten från osgiliath???? :?: :?: :?: :1_15firing: :new_snipersmilie: :1_erchug: :new_olympic1:
  10. först springer du till första sidan där kommer en olifant eller vad det heter sedan springer du till andra sidan där kommer en olifant och en svart riddare ta och försöka att döda riddaren på ödlan då klarar du det.... :)
  11. det är rätt så tråkigt att fuska på sagan om konungens återkomst det är roligare att köra utan då blir det svårare oxå :mrgreen:
  12. finns det några tips när man har kommit till svarta porten? för man ska döda 6 jättar och samtidigt man inte ska låta de två andra spelarna som gandalf och gimbli och sen när man klarade jättarna så kommer 4-5 svarta riddare.... finns det något som man kan göra så man överlever längre eller nåt? som strategi
  13. ehh kan nån hjälpa eller förstår ni inte? svara då atta ni inte förstår :evil:
  14. hej alla glada jag har kommit till svarta porten på sagan om konungens återkomst på playstation2 jag undrar finns deet något tips eller nåt om att rädda gandlalf och gimli och döda sex jättar och sen när man klarat det SÅ kommer det svarta riddare det var väldigt svårt :shock:
×
  • Skapa ny...