Hoppa till innehåll

Link1

Medlem
  • Antal innehåll

    596
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Link1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Trevligt! har du lust att ge ut är jag tacksam! ha det gott! :)
  2. Några nycklar kvar? inte länge kvar tills man firar 10 år som medlem på fuska.se så en present i förskott gör alltid en glad grabb gladare (y) har även nya datorn så testa något nytt vore skoj! )
  3. Nice! är nämligen en polare som är ute efter att köpa sin första dator! givetvis är det inget problem att sätta ihop allt själv, han ville dock bara att dom skulle göra det ifall något skulle inträffa, tack för tipset med färdiga datorer föresten, inte tänkt på det så mkt, får kolla mer på det, men tipsa på mer set! tack för snabba svar guys!
  4. Tjenare, undrar om någon kan hjälpa mig att plocka ihop en dator för ca 7-8k, det ska vara med ssd helst, inget OS det fixar jag själv, gärna trådlöst tangentbord och mus också, och eller en skärm, Datorn ska gärna klara bf3 på bra grafik osv, tack på förhand :)
  5. körde några gånger med ''clean my pc'' hittade runt 400 fel.. dom rättades självklart till.. nu funkar allt.. jag återkommer i morgon om det fortfarande funkar ^^ EDIT: startade datorn idag utan problem, kom aldrig fram till vad som var felet. Tack för eran hjälp ^^
  6. Hej, nej jag har inte installerat något spel, jag har klockat tillbaka cpu'n och jag har Windows 7, kan det finnas möjlighet att något ram minne håller på att lägga av?
  7. Tjenare.. varje gång jag startar datorn så får jag en bluescreen. Jag har inga virus och har inte gjort något med datorn. det finns inget dam i datorn heller och inget blir överhettat. jag får följande felkoder: 0x00000001, 0x8981b008,0x00d03000,0x00000374. Jag har inte installerat någon ny mjukvara eller hårdvara, sitter nu i felsäkert läge och då funkar allt. har googlat men kommer inte fram till något.. Mvh: link1
  8. Tjenare tittat runt efter ett 5.1 surround ljud åt en kompis. det kommar användas till Film spelande och lite musik... det jag undrar är. kan man spela ljudet från datorn till ett 5.1 system ? och sedan kolla på tvn via hdmi ? blev lite otydligt men fråga gärna :) Han tittade nämligen på det här: http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild...ystem-dav-dz740 tack på förhand :)
  9. Link1

    Blogg

    Enligt mig borde fuska införskaffa en ''gilla'' knapp. ^^ .. Gillar*
  10. Link1

    Blogg

    Snälla alltså vad är ditt problem? tycker du verkar vara en aning impulsiv? finns natuligtvis en diagnos på det, det vet nog såväl du som jag vad det är, så lugna ner dig. Och inlägget där du skrev att du kolla någons IP och la ut nummer osv. (nu så stämmde ju inte din info men endå) Väldigt onödigt att lägga ner sig så för någon kommentar man ogillar. nu har jag inte vart in på din blogg och tittat och tänker förmodligen inte göra det heller. Men om någon ger dig kritik angånde layout osv och du tar det hårt, Varför ens skaffa blogg och tro att ingen kommer kritisera? Skulle kunna skriva mycket mer men orkar inte lägga ner mig så mycket på en liten kille med kepsen på sne och knappt fått skägg på hakan. Mvh Link1 Over and out
  11. Link1

    Blogg

    Lugn nu så inte alla smileys i världen tar slut... sen va det ju det här med svordomar
  12. Link1

    Blogg

    host reklam? ^^
  13. Link1

    Nytt Grafikkort

    hmm beror på vad det kostar isåfall.. är inte sugen på att lägga hur mkt som hellst. men några förslag såfall? :)
  14. Link1

    Nytt Grafikkort

    jag antar alltså att man behöver 4st 4-pin hanar lediga? hmm jag tog nämligen en snabb titt i daton och ser att jag bara har 3st lediga.. en går till någon omvandlare och sen in i en hårddisk och en till sitter i dvd/cd läsaren.. hur ska jag gå till väga?? mvh link1 Edit: http://www.webhallen.com/hardvara/91328-deltaco_y-kabel_50cm måste jag köpa något sånt kanske?
  15. Link1

    Nytt Grafikkort

    hmm.. jag verkar dessvärre inte ha några 6 pins kontakter.. vad är det för adapter jag ska ha isåfall?
×
  • Skapa ny...