Hoppa till innehåll

Fartlek

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Fartlek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det där behöver man inte prova för att veta att det är galet. Om det där varit sant, skulle det för fem år sen då spelet var aktuellt varit ett hett samtalsämne. rent skitnack det där.....
  2. Klart det inte funkar. Det är nån tönt med för mycket fritid som kladdat ner det där tramset. Att de kan med att lägga upp det här på fuska.se ens.
  3. Läs texten jag länkade till innan du kommenterar Joy, så förstår du mycket väl att det med den texten INTE menas tavlorna man stöter på precis i början utav spelet.
  4. Jo grabbar, det är jag fullt medveten om, men i texten skriver jag "träffa mario" och det gör man ju knappast genom att se honom på en tavla då man gluttar in genom ett fönster, eller hur? ;-) Kolla längst ner på sidan på denna länken och ni förstår vilket jag menar. http://www.fuska.se/fusk.php?val=visafusk&fusk=2940
  5. Blaster Master heter det väl? Om det är det.. minns att det fanns ett fusk på det liret som gick ut på att pausa just då man kastat en bomb(?) på ban-bossen, och vips dog den då man tryckte på start igen.. Gick inte på alla banor, men på en del.
  6. På tal om Ocarina of time ja. Ni har säkert talat om det tidigare på forumet, men till saken. Fusket som står här på sidan om att man skulle kunna få träffa Mario i spelet, vad är det för nöt som skrivit det? Killen som lagt ner tid på att skriva det där måste ha aningen för mycket fritid som han inte vet vad han skall göra med.
×
  • Skapa ny...