Hoppa till innehåll

Kevve

Medlem
  • Antal innehåll

    2613
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    5

Kevve vann senast dagen på 17 Juli 2016

Kevve hade det mest gillade innehållet!

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Jönköping

Kevve's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Community anseende

  1. Kevve

    Halva Livet

    Jag har varit medlem här i mer än halva mitt liv, och jag kan inte säga att det inte format vem jag är idag, jag har studerat och jobbar nu med Webbutveckling. Det var här jag fick intresset för det från första början. Ville bara säga att forumet må vara ganska dött nu, men det har bidragit till att förmodligen ett stort antal ungdomar har en intressant karriär inom it. Jag vet inte om någon kommer ihåg mig, men jag har haft många roliga stunder här. :)
  2. Kevve

    Batchmaker

    Använd environment variables till locations istället för alla har kanske inte steam på C:/
  3. Jag tycker den smakar för mycket vanilj, och jag hade hellre haft den i själva colasmaken än eftersmak, men det är bara vad jag tycker.
  4. Här är min setup. Använder mest laptopen till programmering, den är connectad till min dator igenom http://synergy-foss.org/ så att jag kan använda mitt tangentbord och mus där med. Lite stökigt och dålig bild, men så får det vara!
  5. Nya delar till datorn som jag antagligen inte kommer att använda till fullo, men det är alltid kul att ha det bästa.
  6. Hittade svenskproducerad vanilla coke på willys för 5.90+pant(50öre) styck, villket är runt 155kr/flak
  7. Jag har aldrig använt någon streamingtjänst till media förutom musik. Är lite rädd för kvalitén. Kan man få äldre serier (typ 2004+) i HD, eller är det bara de absolut nyaste dom kör på det?
  8. Ser bra ut, kommer definitivt att använda i framtiden.
  9. Kevve

    Paypal

    För att kunna använda paypal fullt ut behöver du vara 18 och ge upp all information om dig själv och ditt bankkortsnummer. Finns bättre sätt att betala på än paypal så jag skulle inte rekommendera det.
  10. Så det var sista dagen att söka igår, vad sökte ni som gjorde det? Själv sökte jag Webbprogrammering som första och Software development som andra. Tredje är en arkeologiutbildning som jag tyckte såg kul ut, och resten är olika utbildningar inom it och programmering.
  11. Det här verkar mer övernaturligt med tanke på att jag inte kan se ditt inlägg.
  12. Någon frågade mig en gång varför det bara är dom konstiga människorna som ser spöken, ufon och liknande saker, och att det aldrig är någon normal person som går ut med att de har sett ett spöke till exempel. Jag tänkte lite på det och kom fram till att de med största sannolikhet är helt normala fram tills du får reda på att dom har sett ett spöke, och att man sedan drar slutsatsen att "den här personen måste vara dum i huvudet". Det är samma sak med religion, och ungefär allt annat som är gruppindelat. Om du ser en muslim så tänker man att han ber hela dagen, om du ser en kristen präst så undrar man om han tror på evolutionsteorin och om man ser en zigenare så antar man att han inte är att lita på. Jag tycker det är bättre att inte dra slutsatser om människor förrän man har suttit ner och pratat med personen i fråga. Alla zigenare är inte tjuvar, utan det är bara det att i dagens samhälle så är det stereotyper och fördomar man går till först när du möter en ny person. Åter till ämnet, jag själv tror inte på övernaturliga fenomen, men det betyder inte att de inte finns såklart. Jag vet inte vad som skulle få mig att tro, jag kanske behöver bevis, eller vara med om en övernaturlig händelse själv, vem vet? Jag tycker program som Ghost Adventures och sådana är intressanta, mest för historien bakom de här ställena dom reser till, och inte så mycket för det övernaturliga eftersom jag antar att det antingen är fejkat eller väldigt överdrivet.
×
  • Skapa ny...