Hoppa till innehåll

incognito

Medlem
  • Antal innehåll

    1842
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

incognito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. incognito

    Hur Lång Är Du?

    186 nånting cm. Mäh.
  2. Har du firefox är det bara att surfa in på den här sidan och installera VideoDownloader, https://addons.mozilla.org/firefox/2390/ .. Det fungerar så att när du kollar på filmen så kan du när som helst trycka på VideoDownloader ikonen i hörnet för att ladda ner filmen. Jag har för mig att filmerna kommer i nåt skumt flashformat, så det kan behövas en konverterare, men jag är inte säker. Saxat från sidan:
  3. Har försökt komma in i Photoshopskapandet igen och här är mitt senaste verk. http://img413.imageshack.us/img413/1488/raest2xx1.jpg och åter igen: http://img371.imageshack.us/img371/8104/hahqy3.jpg kommentera ffs! :D
  4. Det finns addons till Firefox som gör så att du kan ladda ner filmer från de flesta såna sidor. och jag hoppas verkligen att ni använder firefox.
  5. Du kan använda ett antal olika språk i IRC-script, men det som är lättast är det inbyggda :P det är inte .ini filer, men det fungerar lite grann på samma sätt. Men jag har inte rört ett script på något år så jag ska inte säga för mkt.
  6. 3/10 - ok för en nybörjare (?) men den kan klart förbättras på alla plan :) Min då?
  7. Först och främst kanske du ska lära dig grunderna i något av de större språken, t.ex C++ eller liknande.
  8. http://img371.imageshack.us/img371/8104/hahqy3.jpg Har inte använt Photoshop på ett tag, så jag tänkte kolla om jag fortfarande kunde leka runt.. Gick helt ok.. Jag är inte så bra längre, men jag kan ju stolt säga att jag var en av dom som gjorde så Photoshop blev så stort på fuska. Kommer ihåg när det bara var tre pers som använde Photoshop, det var tider.. :)
  9. WoW borde f*n vara olagligt. Förstört mångas liv.
  10. incognito

    Kommunism

    Nej, men en stor andel av medlemmarna i partiet är nazister. Var fjärde medlem eller nåt.
  11. IRC-botar är ju lätta att fixa, skulle tro att en msnbot fungerar på samma sätt.
  12. Basshunter är inte techno, inte trance. Basshunter är äcklig j*vla eurodance. Respekterar att ni gillar hans musik, men jag måste säga att det är en SKAM att han kallar det för trance. Synd att nästan ingen nuförtiden vet vad varken techno eller trance är.
×
  • Skapa ny...