Hoppa till innehåll

KalphiteQ

Medlem
  • Antal innehåll

    2066
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Senaste profilbesökare

8030 profil visningar

KalphiteQ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Betalar för 8/1 Mbps och får ut strax under det. Det jobbiga är att telestationen är ca 500m geografiskt sätt ifrån bostaden. Det betyder egentligen att de har lyckats dra 4km kabel eller så på den sträckan. Jadu, bygg ut fibernätet säger jag.
  2. KalphiteQ

    Ny Dator

    Skulle råda dig till att inte öppna den CPU-kylaren, den är exakt lika usel som stockkylaren till processorn. Använd hellre öppet köp och skicka tillbaka den. Annars ser det bra ut även om det inte är helt värt att köpa ny dator i mitten på utskicket av en ny generation grafikkort.
  3. Surround är i det stora endast ett försäljningsknep, alltså skillnaden i det praktiska emellan ett surround och ett icke-surround är hårfin. Detta vet jag av egen erfarenhet av headset. Av den enkla anledningen att jag hellre har ett headset som sitter bekvämt och med helt okej ljud än ett tungt, jobbigt med väldigt bra ljud. Ni kanske förstod att jag använder ett Siberia V2. När jag vill ha en bra ljudupplevelse så använder jag hellre trotjänaren Z-5500.
  4. du ska få smaka på min hårdvara

  5. Vad är det som är 60*, specificera dig lite. Är det grafikkortet så är det väldigt svalt.
  6. Antec Kuhler 620 är absolut en riktigt bra kylare för pengarna. Byt ut fläktarna till Scythe GT 1850 så är den nästan på samma nivå som Corsair H70.
  7. Antar att du frågar efter "maxtaket" fast eftersom ingen här har en aning om det så svarar jag på din egentliga fråga, hur mycket du kan ladda ner i månaden. 777.6 GB resp 259.2 GB.
  8. Hade sidan vart så smart som många verkar tro att den är så skulle den vetat att ett GT 220 har 1GB (alt 512MB) minne.
  9. KalphiteQ

    Alkohol

    1. Jag dricker nån gång i månaden och vid högtider. 2. Nej, kan inte se varför jag skulle bli det heller. 3. Nej, då kan man lika gärna förbjuda 50% av allt som uppfunnits de senaste två seklerna då allt är potentiellt skadligt. Bilar, motorcyklar, flygplan, cigaretter, socker, hamburgare, datorspel. The list goes on. 4. Alkohol "uppfinns" hela tiden i form av olika nya droger, det går att stoppa, men något så traditionellt som alkohol går inte att förbjuda. En anledning till det är att isåfall skulle smuggelspriten öka några tusen procent och regeringen skulle gråta för alla förlorade inkomster.
  10. KalphiteQ

    Duger Datorn ?

    Inte ens? Ditt grafikkort är riktigt uselt, det är två generationer gammalt och var även på den tiden ett lågbudget kort.Självklart måste du köpa ett nytt. HD6850 kan vara något för dig.
  11. För att den där sidan är värdelös på att hitta rätt siffror.Bra val dock.
  12. Vad har du ens möjligheten till att köpa ut? Du måste självklart ha gjort något för att blivit "straffad" av dina föräldrar.
  13. Vad spelar det för roll? Prova annat grafikkort!
  14. Eller så slocknar den för att kortet är äldre än pyramiderna.
  15. Välj att den först ska försöka boota ifrån DVDn, det förutsätter självklart att du tänker installera OS via DVDn.
×
  • Skapa ny...