Hoppa till innehåll

dklennarth

Medlem
  • Antal innehåll

    160
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Örebro

dklennarth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ok, men annons är inte flyttad av mig, men jag skrev en ny, så admin får väl låsa denna också då!
  2. Läser du inte reglerna heller, det är till Admin ni ska anmäla mig till o inte klaga på mig. Jag kan inte veta vad jag skriver heller, 2 olika svar till 2 olika personer o det är inte spam, ska du veta. Om du vet vad spam är, så är det samma eviga tjat om samma sak, och det gjorde inte jag.. Jag skrev olika meddelande o gillar du inte mig här, så anmäl detta till Admin, så får de varna mig, för jag inte håller mig till reglerna då..
  3. Hej, min sladd till Tvn är trasig o jag behöver en ny, så jag kan spela min MegaDrive-spel.. Ok, jag flyttar denna annons till köp/sälj också..
  4. ok, men jag har redan flyttat den annonsen till KÖP/SÄLJ!! Tack!! Jag skrev ett nytt inlägg, fast det var samma jag berättade..
  5. Läste du reglerna också, att du ska anmäla till Admin att jag gör fel istället för att skirva att jag upprepar mig.. Var står det att jag inte får skriva till 2st samtidigt?? Att upprepa samma mail är fel, men 2 olika personer, när blev det fel?? Inget jag skrev är upprepande..
  6. Vem bestämmer vad jag ska skriva? 2 inlägg som behövdes svaras på, ska jag sitta o vänta på en, så kan det ta tid för ett svar från honom/henne.. Admin får väl stänga av mig då om det är upprepande mail, men som jag ser är det 2 olika berättelse till 2 olika personer.. Jag ser dina inlägg ofta, men jag klagar inte på dig.. Klaga till admin stället, så får de varna mig, för du ska INTE varna mig här.. Läs desas regler, så kan du se att du ska anmäla mig, så får de varna mig i stället..
  7. Ok, då kommer ämnet till köp/sälj då..
  8. dklennarth

    C&C-spel

    Men vet du om det ska spelen som är ute för PC ska komma till PS2??
  9. Är du blind eller ser du dåligt?? Bilden du ser från en annan är från Nintendo 64 o inte Gamecube!! Quest 64 är alltså inte spel från annat än N64 Jag sa bara att jag höll på med andra spel o ska snart börja spela Quest64..Vad är för fel att jag att jag håller på med andra spel o att jag ska testa spelet Quest64, det är väl inget att hänga upp sig på vad jag gör o inte gör.. Jag startade detta inlägg med att fråga om det var någon som hade spelet o visste något om det :P
  10. Spelet verkar roligt ser jag..:) Jag lovar att spela det o sen komma tillbaka o säga vad jag tyckte.. Jag håller på med andra spel just nu som Dynasty warriors XTREME legends 3 och Mario Party 4, så det andra spel får vänta ett tag..
  11. Nopp, Zelda o Link är inte med, men spelet är som Zelda o Link. Vet ej om det är ett barnspel eller inte, men jag ska kolla det o återkommer när jag vet mer..
  12. [Det är ett rollspel, som lite av Zelda o Link. Jag ska börja spela det o då kan jag berätta lite mer.. Jag säljer Quest64 på köp/sälj o har du en adapter så kan du spela det, då det är från USA..
  13. Hmm, mizars palace?! Var någonstans i spelet är du? Jag sitter också fast i något palace, så jag behöver veta var du är i spelet??
  14. Theme park är bland de bästa spel som jag har nu o flera typer av theme park kommer till mig, t.e.x Sim Theme Park på PS1 från USA som jag vann just i dagarna.. Men det de andra spelen är också bra, som jag nämnde tidigare..
×
  • Skapa ny...