Hoppa till innehåll

Lon

Medlem
  • Antal innehåll

    170
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Lon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tänk på dem själv om det är så viktigt, det är väl deras fel.
  2. Höm, jo... NDS är onödigt stort och klumpigt, och stela knappar och sådant, plus att skärmarna kunde lika gärna ha tagit upp mer utrymme. PSP är mycket kraftigare, med en mycket större skärm och bra stereo-ljud, men batteriet på'n suger. Men spelen på NDS är häftiga, de är ungefär lika små som minnen till digitalkameror. Och i de flesta spelen så används den tryckkänsliga skärmen, som är roligt, skoj att kladda på skärmen med pinnen. :student: Som sagt, NDS är väldigt stort och klumpigt, men en skoj och kraftull liten jävel. :student:
  3. Lon

    Tangentbordet

    Eller ( c ) utan mellanrum = ©. :student:
  4. http://67.18.37.14/19/132/emo/yaymm.gif http://67.18.37.14/19/132/emo/naughty.gif http://67.18.37.14/19/132/emo/crybaby.gif Den enda vettiga smileysen jag hittade som grinade.
  5. http://www.planetsmilies.com/smilies/happy/3/happy24.gif http://www.planetsmilies.com/smilies/happy/3/happy54.gif http://www.planetsmilies.com/smilies/happy/3/happy22.gif http://www.planetsmilies.com/smilies/tongue/tongue12.gif http://www.planetsmilies.com/smilies/mad/4/mad01.gif Det var några stycken.
  6. NEJ! det var när flickan "hade befriats från sin själ" - Realy? -no im just scuing you! (stavning) :lol: eller när man tänker efter är ALLT bäst!! :P
  7. Jag är gärna med!!!! har dock inte *host sethallafilmerna...*host*...Men jag har set många och vet mycke! (om starwars altså...) vill va med :) AT-AT... :wub:
  8. Lon

    Demo

    Fragzone e bäst,dom har alla bra nyheter. eller www.fileplanet.com
  9. jag ska se sm 3 imorn på bio med en kompis
  10. Lon

    Serietidningar

    Gustaf! :lol:
  11. Lon

    Roligast I Skolan?

    bild det finns redan såna hära topicar
×
  • Skapa ny...